[silindi] B23- yaaa çok kötü yorumlar yapılmış 😔 bence güzel canım alışılmış isimlerin dışında Asel Lina Mina Mira Liya vesaire gibi isimlerden çok daha güzel ❤️❤️
Merveeetoprak B23- ben seviyorum Ezo ismini😍 bence duruşu olan , cool bir isim. Lina , Liya, Asel gibi sürekli duyduğumuz isimlerden daha tarz❤️
B23- Biraz yöresel bir isim Benlik anlamında özlük anlamında soy ismimiz Elmas Ezo Elmas kulağıma çok hoş ve alışık dışında geliyor ama çok kararsız kaldım 🙈
dmt92 B23- canım tavsiye benimki tabii. bir ismin kısaltılmışı gibi geldiğinden Ezgi ismini koyup Ezo diye çağırabilirsin. Benim aklıma Ezogelin geliyor diziyi çok severdim ondan belki.
sugarfamily Gerçekten mira mila lina liya artık kusucam onların yanında tabiki daha güzel duruyor ama biraz daha düşünebilirsin olan bi ismin kısaltılmışı gibi duruyor ama senin tercihin beğendiysen koyabilirsin 😍
B23- sugarfamily 8 Aydır düşünüyorum ama yok 😭 bence alıştığım için bide ilk akla gelen işim her zaman akılda kalıyor bence
Cbpinarq sugarfamily isimi öveceksen daha kibar ve saygılı övebilirsin bunun icin daha hoş sözler var.Baska annelerin koyacagı isimlere kusucam demekde ne bilim 😂 kısaca her yerde her zaman saygı🌼
halitefe B23- yani farklı bir isim düşünülebilir çocuğun ilerde kullanımıda önemli ben olsam koymazdım
B23- Çocuğumun aslında biraz kendi kültürünü yöresinin ismini yaşatmasını taşımasını istiyorum yeni isimler hiç biziyansıtan isimler değil ☺️
Ebruska2 B23- doğru söylüyorsun canım ama şöyle birşey var. Çocukluk çağında maalesef isim yüzünden zorbalığa uğrayabilir yaşıtları tarafından. Yani direkt ezogelin çorba falan gibi salak saçma dalga geçerler. Bence biraz daha araştırıp daha iyisini bulursun😊 ama son karar sizin tabi