AsyaNildaa B23- ben de Diyarbakırliyim, eşim Ankaralı.biz de kızımıza Kürtçe isim çok istedik ama maalesef ne Kürtçe ne de Türkçe işte bu diyeceğimiz bi isim bulamadık.doguma da 1 hafta kaldı, düşün yani 🤪😀🥰
Didi6 AsyaNildaa Solin bildiğim kadarıyla Kürtçe bir isim. Hoş olur bence.😊 Türkler’in de kolaylıkla söyleyebileceği bir isim. Bazı Kürtçe isimler zor çünkü..
B23- AsyaNildaa işte bende o durumdayım diye takmıyorum 😂😂 Ama Ezo kimsede yok Zaten çok kullanılan bir işimde değil diye hoşuma gidiyor
Cbpinarq sugarfamily En azından ne demek istedigimi biraz anlamışsınız.Ozaman Ayşe Fatma Zeynep isimlerini duydugunuzda aç olmaya calışında karşınızdaki insanları zor duruma sokmayın.iyi günler dilerim🌼
sugarfamily Cbpinarq ayy cokta kasilmayin bence ne demek istediğimi emin olun anlayan herkes gayet iyi anladı ama sizin gibi gördüğü herşeyi lincleyen insanlar olmazsa olmazimiz 🤦♀️
slnko Ya hiç hoş değil oldum olası bu ismin mantığını anlayamıyorum kısaltma gibi bişey. Bu kadar çok isim seçeneğinin arasında..
Ebruska2 B23- doğru söylüyorsun canım ama şöyle birşey var. Çocukluk çağında maalesef isim yüzünden zorbalığa uğrayabilir yaşıtları tarafından. Yani direkt ezogelin çorba falan gibi salak saçma dalga geçerler. Bence biraz daha araştırıp daha iyisini bulursun😊 ama son karar sizin tabi
Cbpinarq sugarfamily sizin linc dediginiz seye bizler keni aramızda görgü kuralı saygı hoş görü diyoruz ama bilemiyebilirsiniz tabi size saygı duyuyorum bilememe konusunda.sizinle yazdıgınız yorum hakkında daha fazla konuşmamak eniyisi çünkü; çünküsü koca bir boşluk🌼
dmt92 B23- canım tavsiye benimki tabii. bir ismin kısaltılmışı gibi geldiğinden Ezgi ismini koyup Ezo diye çağırabilirsin. Benim aklıma Ezogelin geliyor diziyi çok severdim ondan belki.
zeynepdemirtaserol B23- liya lila mila asel va gibi isimlerden çok çok daha güzel bir isim emin olun. İlerde arkadaşlarından farkı olur ismiyle 😁