ZehraMelek Kızlar 13 hafta 6 günlük olduk.Karnımda anlamlandıramadığım acı be sızı var karnımın etleri acıyor geriliyor sanki doktora gitsemmi
melmural Kaç kiloyla başladın kaç kilo aldın canım kaç yaşındasın 😌 bende evlenince kilo aldım bide üstüne hamile kaldım hemen ikisi birden olunca baya aldım @maria12
maria12 melmural canım ben 50 ile hamile kaldım ama ilk 2 ay 2 kilo verdim 48 dim 4 hafta sonra 51 çıktım. 3 kilo almışım yani doktor çok dedi 😅
maria12 melmural ama işte hızlı aldım bu gidişle 20 kilo alırım doğuma kadar en iyisi şimdiden dikkat edeyim 😂
maria12 melmural bu arada bir şey sorcam canım. Bazıları ultrasonda bebeğin hareketlenmelerini görüyormuş ben pek göremedim sen gördün mü. Doktor dedi ufak hareketler var ama ben fark edemedim yani
maria12 melmural bir de doktor sana vitamin falan yazdı mı. Bana bir tane yazdı da çok içmene gerek yok meyve sebzelerden almaya çalış ama haftada 2 defa iç dedi
UlgeYagmur 12+4 günlük olduk🥰 tahmini doğum 19-21 Nisan gibi. 2′li testte cinsiyet tahmini yaptı. Kıza benzetti doktorumuz 😍
maria12 UlgeYagmur tahmini doğumumuz aynı benim de kıza benzetti hayırlısı olsun 😍 bebişin hareketlerini de gördünüz mü siz ☺️