melmural @maria12 bebeğe göre değişir bence kuzenimde benimle aynı haftada o da fazla görememiş mesela bende de cinsiyet tahmini yapmadı küçük ama hareketli dedi
maria12 UlgeYagmur tahmini doğumumuz aynı benim de kıza benzetti hayırlısı olsun 😍 bebişin hareketlerini de gördünüz mü siz ☺️
UlgeYagmur maria12 Evet ellerini kollarını hareket ettiriyordu. Baya açık seçikti zaten 🥰 31 Ekim’e tekrar randevumuz var bakalım ne çıkacak 🥰 ense kalınlığı vs ölçümü de yapıldı 0.8 mm çıktı
UlgeYagmur maria12 İlk doğumunuz mu olacak? Ultrasonda baya bebek olmuştu 🥰keşke şimdiden hissetsek 🥰 inşallah forumdaki herkesin bebişi sağlıkla gelir ❤️
melmural @maria12 görürsün tabi canım bende cinsiyeti çok merak ediyorum 🙈 isim falan düşündünüz mü hiç bende sürekli düşünüyorum bilmediğim halde 🤣
maria12 melmural biraz bir şeyler var aklımızda ama net değil 1 ay sonra karar veririz iyice cinsiyet kesinleşsin ☺️
Efu Bende 13+3 daha cinsiyeti söylemedi doktor insallh pazartesi günü söyler👼 Dogumu 12.04 dedi doktor hayirlisiyla gelsin insallah 🤗
Deletedmom416 mrvshnn hayır bana da 12. haftada duruşu kıza benziyor dedi sadece 16. haftayı bekliyorum ☺️
simaymasalim UlgeYagmur resmen hareket edip cinsiyet göstermek için rüşvet aliyor bu minikler bizden 🙈😂
simaymasalim UlgeYagmur eşime anlattım cinsiyetini göstersin diye çikolata falan yemem lazımmış diye şimdiden kandırıyorsunuz siz bebekleri böyle diyor bence onlar bizden rüşvet istiyorlar olamaz mi dedim da bunlar şimdiden dünyaya gelmiş gitmişler ozaman diyor 😂😂