mlsmrtgl SevdaPolatts SevdaPolatts Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Denizgillerrr SevdaPolatts perşembe kontrolüm var ama daha erken gibi belli olan var mı acaba bu haftalarda
melmural Merhaba şimdi geldik çok şükür herşey yolunda ölçümler iyi çıktı kan tahlili verdim sonuç çıkınca arayacaklar 😍🤲🏻 @maria12
maria12 melmural gözünüz Aydın canım benim. Kendi doktorunuz mu yapıyor ölçümleri kaç dakika sürüyor. Cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi ☺️
melmural Evet kendisi yapıyorsanada söylüyor zaten cinsiyet için daha küçük yanılma olur dedi bir dahakine bakalım dedi sen ne yaptın ☺️@maria12
maria12 melmural canım şimdi çıktım benim de değerlerim normal çıktı çok şükür bir de ben sormadım ama o kıza benzettim de kesin değil dedi ☺️
melmural Hadi gözün aydın canım 😍 ne güzel inşallah gönlünce olur sağlıkla gelsin yavrularımız 😍🐣🙏🏻@maria12
melmural Sende benim gibi kız istiyorsun 😍😍😍 allah hayırlı olanı versin inşallah canım ilk bebeğin mi @maria12
Eliftkgz 11 haftalık olduk bizde bugün. 2hafta sonra doktora gideceğim. Cinsiyeti çok merak ediyorum inşallah kızdır😍🙈