Folikasit23 11+0 haftalardır halsizlik mide bulantısı ama kusamama kokuya yemeklere karşı tiksinme aşırı derecede 🥺 bi an önce hayırlısıyla sağlıkla geçsin inşaallah 🥺
simaymasalim UlgeYagmur eşime anlattım cinsiyetini göstersin diye çikolata falan yemem lazımmış diye şimdiden kandırıyorsunuz siz bebekleri böyle diyor bence onlar bizden rüşvet istiyorlar olamaz mi dedim da bunlar şimdiden dünyaya gelmiş gitmişler ozaman diyor 😂😂
UlgeYagmur simaymasalim ama gerçekten tatlı şeyler tüketince hareketleniyor bence brdahaki randevumuz da tok gidin ve minik bir çikolata yiyin 😊😊🥰
SeymaK UlgeYagmur muzlu süt de çok iyi geliyo deneyin tabi ben kendim yapıyorum muzla sütü blenderdan geçirip içtim kahvaltı falan da etmemiştim tok değildim ama 13 haftalıkken maşallah baya hareketliydi
Burcumtlg 12+4 üz. Ama ben hep açım ya. Kendimi hep aç hissediyorum. Yemek yiyorum çok geçmeden yine aynı his. Yandık çok kilo alırsak naparız🤣
Deletedmom416 mrvshnn hayır bana da 12. haftada duruşu kıza benziyor dedi sadece 16. haftayı bekliyorum ☺️
yelizb Deletedmom416 12 de bana da kıza benziyor dedi.16 da gittik hemen gösterdi kendini, erkek 😊 17+5 im ben de.
Deletedmom416 yelizb bizimkiler 16. haftayı beklemiş demekki ☺️Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin 🤲🏻💙
maria12 Kızlar özellikle yemek sonrası ben de şişkinlik oluyor sizde de oluyor mu? Karnım çok şişiyor normalde o kadar değil yani