Duuyygguu Eminik 17+2 de 9 nisan doğru evet. Ben yanlış gördüm yada yanlış kişiye yazdım bir kişi 12 haftalığım 12 nisan yazmıştı sanki. Sizde varmı kıpırtı bende tık yok. Bende yarın 17 haftalık olacağım. Karnım çıktı biraz ama çok değil tabi. Ama sanırım alıştım hiç büyümüş gibi gelmiyor 😄
Eminik Duuyygguu benim ikinci hamileliğim olduğu için net hissediyorum hareketlerini karnımda baya büyüdü iç karnım yok heralde hemen dışa vuruyor
biranneikikedi 18+2 🦋 3nisan gözüküyor ama bence martta gelecek gibi 😂 karnım benim de bazen o kadar büyük oluyor ki😅 6. Ayda gibi sanki. Hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün nerdeyse hiç hissetmedim. Sizde de böyle mi?
Eminik ZehraMelek yok ya göstermiyor kıza benziyor demişti ama tam belli değil kordon varmış bacak arasında sizin belli mi?
Bsk-12 biranneikikedi ben 19+0 şu an cinsiyetimiz erkek.detaylı için en son kaçıncı haftaya kadar baktırmak mantıklı ben farklı bi şehire gitmeyi düşünüyorum bizim yaşadığımız şehirde yok diye.
biranneikikedi Bsk-12 19-23hafta arası demişti doktorum ben garanti olsun diye 20 yi bitirip giriyorum