Oglusannesi26 Tulincilingirefeoglu Yaa maşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinize darısı bizlerin başına inşallah 😍😍
Ececem SeymaDincer Tatlisannedilekk Fatmagzl33 sancılsrınız nasıl oluyor acaba tarif edebilir misiniz ? adet sancısı gibi mi yoksa bebeğin bir yerde toplanması mı
Tatlisannedilekk SeymaDincer amin inşallah🤗 tez vakitte sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah🙏🏻
Frdugr0212 38+3 kasilmalarim oluyor ve alt kismima sanki bicak saplaniyor gibi oluyor devamli bunu yasayan varmi kizlar
Kubosss123 Frdugr0212 Bende 38+1 aynıları bendede oluyo vajinada aşırı ağrı ve zonklama oluyo geceleri özellikle 🤦♀️ birde adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı bikac gündür belimde agriyo bakalım beklemedeyiz
Oglusannesi26 Kubosss123 aynıları bende de oluyor kasiklarda adet ağrısı gibi ağrı doğum un habercisi imis 😌
Sozipek Oglusannesi26 evet ilk doğumumda zorunlu sezaryendi bu seferde aynı olacak .nedense korkuyorum 🙈allah yardımcımız olsun
Oglusannesi26 Blackpink ağrılarınız falan yoksa bırakın ben 1 kaç ay oluyor bıraktım maden suyu içiyorum
Oglusannesi26 Tatlisannedilekk Sağlıcakla kucağınıza alın 🥰 bizde öyle bekliyoruz bugün yarın diye ama hiç niyeti yok gibi 🙂
Oglusannesi26 SeymaDincer Bende de oluyor ağrılar ama kalıcı bir ağrı yok 😏 nisan ve ya şu gelmesine dikkat edin ben öyle yapıyorum
Oglusannesi26 Ef24 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 😍 erkek çocukları 40 haftayı da doldurabiliyor ben dolduracağız gibi hissediyorum ama bir yandan da Sabirsizlaniyorum 🙂
Ef24 Oglusannesi26 benim yalancı sancılarım var 2 gündür ha geldi ha gelecek demeye başladım böyle nereye kadar gider bilmiyorum bende miadını doldurur diye düşünüyordum yoksa :)
Oglusannesi26 Hilal93 maşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinize🥰 salı günü çati muayenemiz var o zaman belli olur doğum şeklimiz diye düşünüyorum 🙂
Tulincilingirefeoglu Oglusannesi26 Oglusannesi26 Amin inşallah çok sağolun sizde bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah❤️🥰
Kubosss123 Oglusannesi26 Ayy heyecanlanıyorum gün geçtikçe içim içime sigmiyo nasıl bi duygu acaba Allahım herkese nasip etsin inşallah 🤲🤭