Oglusannesi26 Nasılsınız kızlar ? Doğuma günler kaldı heyecan stres var mı? Bende sabırsızlanma var artık bir an önce sağlıcakla yavrumu kucağıma almak istiyorum 🤲
Seda1208 Oglusannesi26 bende 38+4 heyecan stres herşey var ama işte Bebişler inşallah çok bekletmezler 😏😏
Blackpink Oglusannesi26 bende magnezyum iciyorum 38. Haftanjn Haftanın içindeyim. Magnezyumu biraksam mi acaba bilemedim 😕
SeymaDincer Blackpink bence bırakın ben 34 de bıraktım kasılmaları önlediği için doğumu geçleştiriyormuş çok rahatsız olacak olursanız muz yiyin veya sade soda için
zmrkrc Blackpink bence bırakmalısınız benim doktorum 35.haftada bıraktırdı doğumda kanamayı arttırabiliyormus doktorunuza bi danışın bence
Oglusannesi26 Blackpink ağrılarınız falan yoksa bırakın ben 1 kaç ay oluyor bıraktım maden suyu içiyorum
SeymaDincer Tatlisannedilekk benimde 38+6 sancılarım çok arttı sırttan başlıyor kasıklara kadar ama sürekli değil beklemedeyim🤷🏼♀️
Oglusannesi26 Tatlisannedilekk Sağlıcakla kucağınıza alın 🥰 bizde öyle bekliyoruz bugün yarın diye ama hiç niyeti yok gibi 🙂
Tatlisannedilekk SeymaDincer benimde aynı yalancı sancılarım oluyor düzene girmiyor bir türlü kasılmalarım da sıklaştı, bayaaa ağırlaştım artık doğurmak istiyorum bir an önce ama gelen giden yok
Oglusannesi26 SeymaDincer Bende de oluyor ağrılar ama kalıcı bir ağrı yok 😏 nisan ve ya şu gelmesine dikkat edin ben öyle yapıyorum
Ececem SeymaDincer Tatlisannedilekk Fatmagzl33 sancılsrınız nasıl oluyor acaba tarif edebilir misiniz ? adet sancısı gibi mi yoksa bebeğin bir yerde toplanması mı
Minigimm2020 SeymaDincer 36+3haftaligim da ben gobegimden rahmime dogru bi cekilme sizlama oluyo bide sag ve sol tarafta olmak uzure boyle bebek sanki icerde geriliyo gibi topaklaniyo canimi yakiyo 2 3 sn sinra geciyo bunlar kasılma mi oluyo bliyomusunz
Glten_demr5 Bende 38+3 guatırım yüksek çıktı onun için ilaca başlandı kızlar guatırı yüksek olan varmı birde bebeğim hazneye dha inmemiş hareket etmediğim için öneriniz varsa yazarmısınız
Oglusannesi26 Ef24 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 😍 erkek çocukları 40 haftayı da doldurabiliyor ben dolduracağız gibi hissediyorum ama bir yandan da Sabirsizlaniyorum 🙂
Eda3545 Oglusannesi26 bizde 38 deyiz kızımla ☺️ doğum şeklimiz belli değil salı günü çatı muayenemiz var ondan sonra belli olacak🤲
Esraaa02 Oglusannesi26 bende 38 haftalığım bugün itibariyle yarın doğumum var dua edin canlarım oğlumu sapasağlam alayım kucağıma sonra doğum hikayemi yazayım bende diğer güzel anneler gibi inş🤲🤲
Oglusannesi26 Esraaa02 Rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip eylesin bizlerde içinde 🥰🥰 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙂
Oglusannesi26 Hilal93 maşallah sağlıcakla kavuşun bebeğinize🥰 salı günü çati muayenemiz var o zaman belli olur doğum şeklimiz diye düşünüyorum 🙂
Tatlisannedilekk SeymaDincer amin inşallah🤗 tez vakitte sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah🙏🏻