RabiaMG Butterfly9 Amin canim Rabbim saglikli kolay dogumlar nasip etsin 🤲🏻 yok sekerimi soyledim sadece bi sabah 6 bucukta ac karinla hastaneye gittim sanci aninda son zamanlar ellerim titriyodu belki sekerim dusmustur. Bebegiminde dogar dogmaz sekerine bakildi soyledim cok sukur normal cikti😊
busbus35 Allah analı babali büyütmek nasıp etsin vatana millete hayırlı evlat olsunsaglikla büyüsün ❤️🙏🐣
RabiaMG Kubra_23 gebelik sekerim dussun diye hergun 1 saat yuruyuse baslamistim lekelenmem oldu rahim agzi kisalmaya basladi nstde sancilarim cikiyordu o yuzden ilac kullandim 36. Haftama kadar
Kubra_23 RabiaMG 36 haftadan 39 haftaya kadar ilaç almadınız ondan sonra sorun yaşadınız mı acaba . Bende gebelik başından beri progestan kullanıyorum. Doktorum 34. Haftada birakicaz dedi korkuyorum açıkçası şuan 31 haftalık
RabiaMG Ebru-123 acligim hep 70 80 arasiydi toklukda hastanede 138 cikti en yuksek. Evde bazen 170lerde cktigi oluyordu ama benim aletim 25 30 fazla olcuyormus hastanede denemistim.
RabiaMG Kubra_23 yok yasamadim hatta dogumdan 1 gun once sancim cikti sadece 38 37 haftamda kontrollerde sancim cikmadi.
Wonderanne RabiaMG Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı uğurlu olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗 epilepsi için dikkatli ve tetikte ol kardeşim 4 yaşına kadar havale nöbeti geçirdi tedavi gördü zor Allah şifa versin yavrucuga
RabiaMG Wonderanne Amin Insallah🤲🏻 bende gecirmisim ilac kullanmisim İnsallah ilac iyi gelir yavrumada🤲🏻
O707 RabiaMG neden epilepsi nöbeti geçirmiş doktorlar Bi açıklama yapmadı mı doğumda mı Bi sorun olmuş
RabiaMG O707 bizde genetik bende 3 gunlukken gecirmisim. Abim,babam,halam,dedem,abimin oglu hepimiz gecirmisik. Abim,ben,yegenim ilac kullanmisk. Oglumada ilac basladi doktor Insallah iyi gelir🤲🏻