RabiaMG O707 bizde genetik bende 3 gunlukken gecirmisim. Abim,babam,halam,dedem,abimin oglu hepimiz gecirmisik. Abim,ben,yegenim ilac kullanmisk. Oglumada ilac basladi doktor Insallah iyi gelir🤲🏻
Yasevita RabiaMG Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yavruna. Ben de yeni doğum yaptım. 2gün oldu. Benim de karnımdan bastırdılar. Bebek birden çıktığı için yırtığım çok fazla oldu. Makatımın iki tarafında bile var. Senin de makatında dikişin var mı. Çok korkuyorum nasıl düzelecek bilmiyorum
RabiaMG Yasevita Allah Razi olsun canim Amin İnsallah 🤲🏻 bende de bastirdiklari icin mi cok yirtik oldu acaba canim. Bol bol kayasi hosafi ic canim ben hergun ictim kabiz olmamaya calis. Benimde tam makatin orda dikisim var ve cok aciyo ilk gunler wcye korka korka ciktim. Baticon suruyorum wcden sonra kuruluyorum dustan sonrada uzaktan sackurutmanin soguk tarafini tuttum. 11 gun oldu Hala makatimin orasi tam gecmedi bide hemoroid var bende dikkat etmeye calisiyorum.
Yasevita RabiaMG büyük ihtimal bastırdıkları içindir senin de canım. Normalde yavaş yavaş çıkması lazımmış, bastırınca birden çıkıyormuş ve yırtılıyormuş. Batikonluyorum,kurutuyorum ama duşa girebilecek miyim bilmiyorum. Dikişin üst tarafları da basur zaten. Şekerin geçti mi canım. Benim hastanedeyken geçmemişti. Hatta sütüm gelmedi diye e bebekteki malt içecektwn içmiştim bi ara, gece yatarken 250lerde çıktı. Sonra bida ölçmedim de
RabiaMG Yasevita ben ikinamadim ondan bastirdilar canim demekki ondan cok yirtigim oldu. Ben ertesi gun girdim dusa ayakta dus al ve oraya su tutma cikarkende tampon yapar gibi kurula sackurutmanin soguk kismiyla uzaktan kurut. Hemoroid minderi aldik onunla oturdum hep suan yavas yavas normal oturuyorum ustune oturma dikislerinin. Hastanede duzenli olcmediler canim ama onda da siniri gecmemisti. Evde hamurisi,patates,sekerli cay hepsini yedim ve olctum cok sukur dusuk cikti. Bide aksam yemeginde denedim yine iyi cikti. Sen ilac kullanmismiydin İnsallah duser canim dogum yaptgim gun benimde sinira yakin cikmisti. Sutun gelmesi icinde bian once dusa gir canim ben eve gelir gelmez girdim.
Yasevita RabiaMG bu dikişler çok korkutuyo canım, duşa nasıl gircem bilmiyorum. Tuvalete gitmemek için nerdeyse bişey yemiyorum,içmiyorum.İlaç kullanmamıştm. Kendim kontrol ediyorsum şekeri
Zuhal1 RabiaMG Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin evladını huzurla sağlıklı büyütmeni Nasib etsin eşinle amin
Nuremmm RabiaMG Rabbim yavrunu size bagışlasın inşalahh hayırlısıyla büyüsün ogluşun Allahh her daim yardımcınız olsun saglık sıhhat versin 😇😘😘
RabiaMG Yasevita canim bisey yemezsen sutun olmaz ama yemen lazim. Corba falan ye bol sivi tuket. Dustada bir skinti olmiyor ben hastaneden gelir gelmez girdim dusa hem sutu getiriyor. Evde olcuyorsan dene canim diyet yapma 2 saat sonra olc bakalim dusmus mu. Insallah dusmustur
iki_tosbik_annesi RabiaMG canım Rabb’im evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 ben bişey sormak istiyorum sana benim yeğenim 7 yaşında 3 ay önce falan epilepsi nöbeti geçirdi. Doktorlar muayene ettiler test falan yapıldı epilepsi teşhisi koydular.Bizim bildiğimiz kadarıyla ilk defa nöbet geçirdi ama belki daha önce uykusundada olduda biz farketmedik diye düşünüyorum ben. Bebeğin nöbeti büyük insanlar gibimi geçirdi yoksa farklımıydı
RabiaMG iki_tosbik_annesi Amin canim İnsallah 🤲🏻 buyuklerin nobeti nasil oluyor tam bilmiyorum canim. Bizim ailede hep bebeklik donemi nobetler var ben 2 bucuk yasina kadar ilac kullanmisim yegenimde ayni sekilde. Kasiliyor ayaginin birini istemsiz ustuste attiriyor ve gozleri yana dogru kayiyor. Benim nobetimde ellerimi skip kasilip gozlerimi yukariya sabitliyormusum. Yegenimde oglum gibi oluyordu.
RabiaMG iki_tosbik_annesi Rabbim yegenine sifa versin canim. Bide sey var bizim nobetlerimizede doktorlar 6 yasina kadar hastalik nobetler gecmezse epilepsi olur demisler. Yani buyukkende sara nobetleri devam eder demisler.