Caglacayir Didemcee 7+4 bizimki az kaldı 8 olmasına gaz,kabızlık, hazımsızlık ve mide yanması çekiyorum bende. Çok şükür bulantım yok.
sahiye_mustafa Bizde 8+3 olduk çok şükür 🙏 ama bulantılar geçmek nedir bilmiyor bide kahverengi lekelenmeler başladı ama çok şükür iyi gidiyor
Didemcee Ilossssss olmaz miiiiii😄 evet duygusallık da var minibüste bile ağlıyorum Allah’tan maske var 😄👍
Nobody 35esra35 9+0 ım ben. Bulantım yok şükür ama yemeklerden tiksiniyorum. Ne kırmızı ne beyaz et hiçbirini görmek ve yemek istemiyorum. 7/24 meyve ve ekşi çorba içmek istiyorum sadece🙈
35esra35 Nobody bende öyle inan ki sadece çorba olsun başka yemek dahi aramıyorum hatta mutfağa girmek dahi istemiyorum yağlı kokulu yemekler iyice tiksindiriyo🙅🏻♀️
mavilibisey 8+4’teyim. Hala bulantılarım var. Uykusuzluk problemim var en başından beri. Karnım sanki 4 aylık hamile gibi. 1 kilo almama rağmen çok şişkinliğim var. Tuvalete çıkamama ve gaz problemi….
Rengarenk mavilibisey 7+5 su an ama ayni sikayetler bende de var. karnim sis hazimsizlik uykusuzluk bulanti hepsi mevcut ne zaman gecer acaba 😳
Tdof26 ae3535 bende öyle çok merak ediyorum Allah hayırlısını versin 😂 mandalina ve turşuyla aram baya iyi 😂😂
Esraismail99 -Kbra8- prilam faydası oluyor mu bende 6+7 yim ama ilacın hiç etkisi göremedim ve gün geçtikçe daha kötü mide bulantım oluyor 😑
-Kbra8- Esraismail99 doktorum yan etkisi olmayan tek ilaç bu dedi. İnan işe yaradı bulantım yok denecek kadar az. Ve gece yatmadan iki tane içiyorum. Normalde ilaç bünyeme ağır gelir bunda hiç etmedi. Çok memnunum. Denemelisiniz kesinlikle.
Nobody 35esra35 eşim dengeli besleneyim diye uğraşıyor, yemekleri o yapıyor ama ağzıma koymak istemiyorum. Allah üstüne bir de bulantı yaşayan arkadaşlara sabır ve güç versin valla😩
35esra35 Nobody ah şu eşler iyi ki varlar❣️Benim eşimde günde 50 defa sorar ne yapayım ne istersin diye bendede iştah yok bişey istemiyorum diyincede üzülüyo aç kalıyosun içime sinmiyo böylesi diyo
Didemcee 35esra35 evet gerçekten bin şükür düşünceli eşlerimiz camasirdan temizliğe yemeğe herşeyi o yapıyor ben sadece ise gidip geliyorum bulaşık bile elletmez. Ama bende mutfağa girince lavabo mutfak bezi herşey kokuyor iğrenç