Didemcee 35esra35 evet gerçekten bin şükür düşünceli eşlerimiz camasirdan temizliğe yemeğe herşeyi o yapıyor ben sadece ise gidip geliyorum bulaşık bile elletmez. Ama bende mutfağa girince lavabo mutfak bezi herşey kokuyor iğrenç
35esra35 Didemcee çalışan hamile olarak sana daha zor geçiyodur şu günler rabbim yardımcın olsun tatlım çok çok dikkat et kendine 🤲🏻Banada mutfak komple kokuyo sanki . kusma yok ama böylesi bile çok zorluyo beni🙈
Kuboskubos Didemcee bende daha cuma gunu ogrendim hamile oldugumu mucize bisi 5 senedir her ay cift cizgi gormeyi bekledim allahim nasip etti sukur ama cok korkuyorum pazartesi hastaneye gidicem hafta sonu girdi araya bos gebelik cok duydum korkuyorum acikcasi baya
35esra35 Kuboskubos ay çok sevindim tebrik ederim😇sık sık hastaneye gitmenizi önermem lakin sizin durumunuz farklı olduğundan çokta yorum yapmak istemem sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle❣️
Didemcee Kuboskubos korkmayın hayirlisi herşeyin ben bir bebeğimi kaybettim eşimin ailesi yüzünden büyük acı evlat acısi ama Allah’a sığınıp dua edelim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tdof26 ae3535 bende öyle çok merak ediyorum Allah hayırlısını versin 😂 mandalina ve turşuyla aram baya iyi 😂😂
Didemcee 35esra35 aynen canım sürüne sürüne gidiyorum ama mecbur napalim evlendik evleneli tek kuruslari geçmedi hala da geçmez bir kere aramadilar kiranizi odeyebiliyor musunuz diye bizim kaderimiz de bu ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayi
Kuboskubos 35esra35 cok tesekkur ederim canim sagol malum 5 sene sonra olunca mucize bebek iste internette okuyorum cok varmis boyle bos gebelik falan bu yuzden korktum adetm 3 gun gecmisti test yaptim hemen 2 net koyu cizgi cikti inanin hala soktayim benim icin dua edin olurmu
Busraacaglar Didemcee 9+3 üz biz de 💁🏻♀️ Ama şükürler olsun hiç mide bulantısı, aşırı öyle baş dönmesi ya da ağrı ve şişkinlik yaşamadım şuan sorunsuzuz aksine mide bulantısı yaşamaktan çok korkuyorum 🤦🏻♀️
Didemcee Busraacaglar şanslısın canım maşallah inşallah hep böyle devam eder bende 9 ay yaşamaktan korkuyorum 😄
35esra35 Kuboskubos içini ferah tut herşey çok güzel olucak inan sen sadece çok panik yapma rahat ol ☺️ Senin için dua edicem güzel anne adayı🥰
seymaabyk 11+5 olduk🙈 mide bulantıları,kusma halen devam ediyor. Gaz sıkışması ve kabızlık da var. Özellikle çok uykulu geçiriyorum yastık bulduğum an uyuyasım geliyor bu zamanlar nasıl geçecek bilmiyorum 😂
NilGrl Didemcee ben 9 haftalık hamileyim. Ya af buyurun çok gaz problemim var acaba bu hamilelikten mi? Ben üşüttüm sanıyorum. 1 haftadır geçmedi 🤦🏼♀️
35esra35 Didemcee sinir oluyorum böyle aile büyüklerine şimdi halini hatrını sormazlar bebek doğduğundada sevmeye gelirler 🤦🏻 Eşinizle siz bol kazançlar diliyorum birbinize evinize aşınıza yettikten sonra varsın kimse olmasın yanınızdan🙏🏻
Didemcee Sedanur_3425 canım kimyasal gebelik diyorlar sanırım bir arkadasimin başına gelmişti kese büyüdü büyüdü bebek gözükmedi
Didemcee 35esra35 katılıyorum canım azıcık Aşım ağrısız basım. Başka sehirdeler doğuma da geleceklerini zannetmiyorum ama tek üzüntüm eşim onu yalnız bırakmalarını istemem. Hepimize güzel kazançlar sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Tdof26 35esra35 sorma valla bi kapımı telefonumu çalan yok ama işte keyifli anlarda insanın yanında bulunmak en kolayı önemli olan bugünler