Melisa2409 eslim19 yaramadı bende valla Ama yarayana çok rastladım. Doktor sey demişti kimine en ağır ilaci da versek geçmiyo kiminde hafif bir şey bile ise yarıyo. Yani zoferin etki etmemesi benden kaynaklı muhtemelen
Esin25 Bazı folik asitlerde vitmn ilaclarıda mide bulantısı yapıyor kızlar bi folk asit artı vitmn kullandm bende olmuştu
Melisa2409 Esin25 ben basta multivitamin kullaniyodum doktor gerek olmadığını söyledi daha küçük diye Sadece folik asit ve b12 olan bi şey verdi
Birminiginannesi yasemin__hemsire başlayınca dua ediceksin gecsin diye ben dedim 7ç haftaya girdim bulantım gecti ama 8. Haftaya girdim geri bulandı hemde daha kotu oldu
ecemeric Melisa2409 hem de nasıll ☺️ çok erken öğrendiğim için ben şu mayis ayına hayırlısıyla nasıl geleceğim bilmiyorum ☺️ şuan 6 haftaligiz çok şükür.
Minikmucizelerr eslim19 yani yeni başladı kızımda çok fenaydım inşallah bu öyle olmaz kızımın bi zararı yok hamdolsun arada karnıma vuruyor kardeş ıh ıh diye azıxık kıskancıZ doğana kadar sevdiricez inşallah 😊
eslim19 Minikmucizelerr benmki daha pek konusamiyor kardes felan demiyo karnimada dikkat ediyorum bulantilar insaallah cabuk gecer beslenemiyorumya😣
emineveminigi Benimkilerde 9 Mayıs gözüküyor ama çoğul gebeliklerde erken doğum riski daha yüksek 😢 vaktiyle gelirler inşallah 🥰
2cocuk1kediannesi Elsaantalya nasıl olur ya benimde büyük gözüküyordu ve doktorum bunun iyi olduğunu böyle büyük olduğunda sağlıklı bebek diyebiliyoruz bu iyi bir şey demektir demişti. Bence başka doktora daha görün.
Elsaantalya 2cocuk1kediannesi başka dr gittim oda evet normale göre biraz büyük ama çok kötü bi durum değil dedi:) şimdilik iyi gidiyor dün kalp atışını duydum ama çok yavaş atıyor kalbi
Minikmucizelerr eslim19 ayy benimde öyle zorla öğrettim 🥺ya kardeş gelirde hiç konuşmaz diye korkuyorum
Melisa2409 eslim19 bende pek bi faydası olmadi ama doktoruna sor istersen kullanıp memnun olan da çok var Sabah aksam iciyorum ben
eslim19 Melisa2409 prilami birkere iciyordum ben acaba 2 kere icilirmi bi sorayim en iyisi durum vahim😣