mavilibisey 4 Mayıs nasipse uygulamaya göre. Covid belası varken bu süreç nasıl geçecek diye endişeliyim. İnşallah hepimiz sağlıklı alırız bebelerimizi kucaklarımıza 🌸
eslim19 Melisa2409 prilami birkere iciyordum ben acaba 2 kere icilirmi bi sorayim en iyisi durum vahim😣
Minikmucizelerr eslim19 valla ilk zamanlar çok dikkat etmeliyiz ben daha dün konuştum napıcam diye çünkü karnıma bile gelip vuruyor kardeş ıh ıh diye korkuyorum vallahi🥺
eslim19 Minikmucizelerr benmki vurmuyor oyle kucum bebekleredr yaklasmiyor ama ayni evde surekli bebek olunca oyle olmaz kesin yaklasir artk yanliz birakmicaz hic, allahin izniyle hic bisey olmaz alisirlar buyutup oynadiklari zamanlarida goruruz🤲
nisanmaral Ben de şu an 9+1 günlük, 11 mayıs tarihli gözüküyor 🤗 şimdiye kadar çok şükür keseyi gördük ve kalp atışı duyduk, artık 12.haftada kontrole gel dedi doktorum sanırım testler başlayacak. Herkesin testleri güzel sonuçlanır inşallah 🤗
Melisa2409 mhndshnm 10. Haftaya girdik bugun Gecen haftaya göre daha iyi sanırım Tum gun bir şey yiyemiyordum simdi ara ara oluyo en azindan
yasemin__hemsire Ben 8.haftamdayım geçmişti diye sevinirken bugün kan ilacina başladım öldüm kusmaktan
Cellist61 Valla maşallah 🧿 diyeyim bebeğim bana acıdı şuan 10. Haftama girdim. 1 kere olsun midem dahi bulanmadı 🥰şanslıyım bu konuda.