eslim19 As18180 babalarin icine dogarmis babalar nediyorsa o oluyor ilkinde erkek dedi erkek oldu bunda kiz diyor ama bakalm hayrlisi henuz 8 haftaligiz ogrenmeye cok var 😊
Melisa2409 eslim19 deme öyle 🙈 eşim sürekli erkek diye seviyo gerçi bi ara ağzından sanki bana da kız gibi geliyo ama olsun erkek diycem yine de dedi 😅
eslim19 Minikmucizelerr yaa benmde 2.cocugm olacak insallah oglum 28aylik😊 sizde bulanti vs varmi kizinla zorlaniyormusun😎
Minikmucizelerr eslim19 yani yeni başladı kızımda çok fenaydım inşallah bu öyle olmaz kızımın bi zararı yok hamdolsun arada karnıma vuruyor kardeş ıh ıh diye azıxık kıskancıZ doğana kadar sevdiricez inşallah 😊
Melisa2409 eslim19 prilam bende de öyle oldu ya 1 2 hafta cok iyi geldi 1 haftadır zofer alıyorum hic ise yaramıyo
mucizemARAS Melisa2409 aslında bulantı gebeliğin saglıklı oldugunu gösterir diyor siteler birden bulantım kesilmiş gibi olunca bi aksilikmi var die düşünmedim degil 😅
Melisa2409 eslim19 yaramadı bende valla Ama yarayana çok rastladım. Doktor sey demişti kimine en ağır ilaci da versek geçmiyo kiminde hafif bir şey bile ise yarıyo. Yani zoferin etki etmemesi benden kaynaklı muhtemelen
Hey123 Kusma yok sadece iştahsızlık var. Hiç acıkmıyorum. 6+1 oldum gebelik haberini aldıktan sonra daha doktora gıtmedım. Bugun gidecektık dr yokmus. Ptesi yi ıple cekiyorum. Kalp atısını keseyı falan gormek için sabırsızlanıyorum