Ozgecetindag Rojda24 Ga-mze Cennetulmeva Tomrisme ikicocukannesii Gizemito Tubau Cesurun_annesi Emine_66 Sndserl Unlukacar minikmucizem1_ Duygu4444 Aada Bebislerimiz Twinhatice Bs3547 Cansu1035 Evlatkokusu3421 akcayaanneoluyorum Gamze8645 Nuriiiiii Minigimm2020 Minigimm2020 Busratm Nst baglandim hafif sancılarım çıktı çok şükür gümbür gümbür atiyodu kalbi kiZimin hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için 🤲💓
Gamze8645 Ozgecetindag Buca kadın doğum hastanesi git sadace doğum hastanesi ve devlet hastanesi çok geçmiş olsun
akcayaanneoluyorum Ozgecetindag En yakın özel hastane aciline gitseniz ultrasonla mutlaka kontrol ederler, ya da hastanenize gidin belki başka kadın doğum doktoruna ulaşırlar 🙏🏻 Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun 🙏🏻
Evlatkokusu3421 Ozgecetindag güney hastanesine gidin Songül kaloğlu var benim doktorum nöbetçi diye biliyorum
Cansu1035 Ozgecetindag bende mendereste oturuyorum , nevvar salih aciline gitsen orada doppler olabilir kalp atışını kontrol ediyorlar aciller de.
Twinhatice Ozgecetindag canım öncelikle sakin ol aklına kötü bisey getirme, çikolata ye, gittiğin hastaneyi ara ulaşmaya çalışsınlar en azından başka iletişim numarası vardır
Ozgecetindag Hepinize çok teşekkür ederim şimdi yoldsyim muayene sonrası buradan yazacağım nolur dua edin bebeğim iyi olsun
Ayssedmn Ozgecetindag ben yere düşmüştüm 2 hastaneye gittim devlet hastanesine kadın doğumcumuz yok dediler özele git garanti olsun hatta gitmeden önce ara illa senin doktorun olmak zorunda değil bence acil durum
Tubau Ozgecetindag devlet hasttanelerinde de özellerde de 7/24 nat bağlanışılıyo ben birkaç kez bu saatlerde devlete gidip nst girmiştim