Ozgecetindag Kendi doktoruma ulaşamadım bu yüzden bana şu an için acil devletde kadın doğum hastanesi lazım bulamıyorum bebeğim hareketsiz bugun 33 haftaligim bebegimi görmem lazım yardımcı olun lütfen
Gizemito Ozgecetindag Sakin olmaya çalış, illaki devlet hastanesinin acilinden giriş yaptığında yönlendiriliyordur. Gidip baktır için rahat etsin kötü şeyler düşünme uyuyodur annesi ☺️ Bizede haber ver 🌸
ecembugra53 Ozgecetindag cok geçmiş olsun canım bişeyler ye maden şutu iç vişne suyu iç cıkolata ye soluna yat canım
Ozgecetindag birtosbikannesi var canım zaten özele gidiyorum ama şu saatde nereden bulacam kendi doktoruma da ulaşamadım
Mihrimah41 Ozgecetindag büyük bi hastanenin aciline gitsen de kalp atışlarını dinleyebilirsin illaki vardır cihaz
Ozgecetindag Ozlenenclk6144 menderesteyim ben canim gittiğim hastane şu an kapalı diğer özeller nasıldır bilmiyorum
Ozgecetindag Mihrimah41 internetten bakıyorum yok kapalı tepecikte varmış Buca’da varmış konakta varmış acil kadın doğumları yok yada hastane kapalı
Evlatkokusu3421 Ozgecetindag güney hastanesine gidin Songül kaloğlu var benim doktorum nöbetçi diye biliyorum
Cansu1035 Ozgecetindag bende mendereste oturuyorum , nevvar salih aciline gitsen orada doppler olabilir kalp atışını kontrol ediyorlar aciller de.
Gamze8645 Ozgecetindag Buca kadın doğum hastanesi git sadace doğum hastanesi ve devlet hastanesi çok geçmiş olsun
Tubau Ozgecetindag devlet hasttanelerinde de özellerde de 7/24 nat bağlanışılıyo ben birkaç kez bu saatlerde devlete gidip nst girmiştim
Ozgecetindag Gizemito aglicak durumdsyim ya ne hastane bulabiliyorum ne bebeğimi hissediyorum nasıl olmaz diyorum acil kadın doğum millet gece dogurunxa napiyo ilk defa böyle oluyor
Gizemito Ozgecetindag Yaa koskoca İzmir de illaki vardır. Postun yukarıda kalsın illaki gören olacaktır. Sakin olmaya çalış lütfen, umarım en kısa sürede hastaneye gidersin için rahat eder.
Derenannecik45 Bucaya git kadın doğuma orda profesör oluyor genelde Allah yardımcın olsun stres yapma iyidir bebişin
[silindi] Canım sakin ol strese sokma hem kendini hem bebeğini aklına kötü şeyler getirme. Üstte kalsın diye yazıyorum ❤️❤️Rabbim yardımcın olsun canım
Busratm Ozgecetindag Takipli olduğunuz hastaneye gidin. Onlar doktora ulaşmaya çalışır. En azından nst ye bağlanırsın. Ya da kendi doktorunuz olmasa bile icapçı ya da nöbetçi doktor sizinle ilgilenir.
Ozgecetindag Rojda24 Ga-mze Cennetulmeva Tomrisme ikicocukannesii Gizemito Tubau Cesurun_annesi Emine_66 Sndserl Unlukacar minikmucizem1_ Duygu4444 Aada Bebislerimiz Twinhatice Bs3547 Cansu1035 Evlatkokusu3421 akcayaanneoluyorum Gamze8645 Nuriiiiii Minigimm2020 Minigimm2020 Busratm Nst baglandim hafif sancılarım çıktı çok şükür gümbür gümbür atiyodu kalbi kiZimin hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için 🤲💓
Minigimm2020 Ozgecetindag bence konus bebeginle ismiyle hitao et ve karnini salla surekli derin derin öksür benimki ozaman haraket ediyo