Ozgecetindag Rojda24 Ga-mze Cennetulmeva Tomrisme ikicocukannesii Gizemito Tubau Cesurun_annesi Emine_66 Sndserl Unlukacar minikmucizem1_ Duygu4444 Aada Bebislerimiz Twinhatice Bs3547 Cansu1035 Evlatkokusu3421 akcayaanneoluyorum Gamze8645 Nuriiiiii Minigimm2020 Minigimm2020 Busratm Nst baglandim hafif sancılarım çıktı çok şükür gümbür gümbür atiyodu kalbi kiZimin hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için 🤲💓
Nurrrrr Ozgecetindag Kız cok merak ettik bu saat olmuş senden haber bekliyoruz insallah kötü bişey yoktur anne karnında uyuyorlar ya bebişler benim oğlum 2 gün hareket etmezdi 3gün ise yön değiştirmek için oynatırdı kendini
Tugce0158 Ozgecetindag Rabbim bir daha yaşatmasın inş bu korkuyu sağ Salim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin kurban olduğum gözünüz Aydın 🤲🏻😊
Twinhatice Ozgecetindag çok şükür canım, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin🙏🏻🥰
busbus35 Tepecik de mecburen bakmak zorunda üç dört doktor yada hemşire oluyor amleyat haneden de duruma göre doktor adssagiya iniyor korkmayib rabbm yardım etsin size gecms olsun ❤️ sağlıkla kalın inşallah elhamdir dua edicem size
Ozgecetindag Twinhatice amin canım benim çok kötüydüm hastaneye gitmezssem kafayı yerdim en azından iyi olduğunu hareketlerini gördüm hissettim oh dedim