Ozgecetindag Leylasultn aynı hastaneye doktora gidiyoruz :) doğumları orda yaptırıyor sanırım ama neden orda yaptırıyor
Eda_eyrc Sibush doğum fiyatları nedir. Bende oraya gitmek istedim ama muayene ücreti 500 tl dediler cok pahalı geldi bana
Derenannecik45 Ozgecetindag bende gittim de sonda bıraktım ultrason sonunda doğuma kadar doktora gitmiyecem izmirde düzgün doktor yok ki😔
Ozgecetindag Derenannecik45 var fakat fiyatları çok yüksek Medicana hastanesi var muayene 350 TL doktora göre degisiyor profesör doktor uzman doktorlar doğumda 8500 TL mi 10000 mi neydi fiyatı çok ucuk geldi gitmedim yeni açıldı ama otelde gibi hissediyorsun fiyatta iyi tabi
Derenannecik45 Ozgecetindag aman Allahım 10 bin doğum mu şaka gibi valla 😔 parası olmayan napıyordur acaba gerçekten Allah yardımcımız olsun bebek masrafı ayrı doktor masrafları ne oldu böyle uçtu uçtu 😔
Ozgecetindag Derenannecik45 kesinlikle herkeste olan sorun bu bin TL sakız parası gibi geçiyor eşim 7 kusur maaş alıyor bi bakmisiz bitmiş yetmiyor eve giren para ne kadar çoksa giderde o kadar fazla herşey ateş pahası
izmirlih35 Kızlar Medical parka soran oldu mu hiç? Ben bugun aradım memurla anlaşması var mı diye soracaktım. Bana muane ücreti 670 TL dedi böyle olabilir mi gerçekten inanmayıp 670 mi dedim evet dedi. Başka arkadaşıma da tahliller içinde değil 275 demiş
hm35 izmirlih35 medicalde 8500 tl dediler ama fiyatları artacakmış. bide kent hastanesinde 15bin sgk anlaşması yok oraya gidiyoruz özel sigortamız karşılıyor
karsiyakalianne izmirlih35 ben medical parka gidiyorum muayene ücreti 230 tl. Hangi doktor olduğunu merak ettim doğrusu
Hilalsny Cansu1035 disardan bi doktorla istediginiz hastanede nasil dogum yapiyorsunuz ? Bu konuyu bilmiyorum da cok merak ediyorum
Cansu1035 Hilalsny doktorum muayene açmış dün randevu aldım ve doğum nerede olacak dedim. Sizin istediğiniz bir hastanede olur karar verin bana bildirin dedi. Ayrıntılı olarak o hastane ile görüşecek sanırım haftaya gittiğimde konuşacağım ayrıntılı