Bs3547 Tgbkzn merhaba bende oraya gidiyorum şubattan beri kasımda doğum zam gelicekmiş bizede vururmu sizce
Ese_64 Bs3547 1 Kasım’dan itibaren yeni fiyat geçerli olacakmiş Salı günü kontrolüm var benimde bakalım ne diyecekler
Bs3547 Ese_64 Ese_64 konuşunca dönermisin bana ben dün ordaydım soramadım bugün telefonla aradım sordum
hm35 izmirlih35 medicalde 8500 tl dediler ama fiyatları artacakmış. bide kent hastanesinde 15bin sgk anlaşması yok oraya gidiyoruz özel sigortamız karşılıyor
karsiyakalianne hm35 medical parka zam geldi zaten, yeni fiyatını bilmiyorum. 31 ağustosta ödeme yaptım sadece doğum 5800 dü. Süsleme fotoğrafcı vs işin içine girerse ancak o zaman fiyat uçuyordu.
babysevgi buse0935 hyr ben kente gidiyorum bir arkadasım gitmişti ata sağlık kemal uğurbile memnundu.
karsiyakalianne izmirlih35 ben medical parka gidiyorum muayene ücreti 230 tl. Hangi doktor olduğunu merak ettim doğrusu
izmirlih35 karsiyakalianne hiç bir doktor sormadım sadece şehir dışından geldim artok burda devam edwcem ücretlerini öğrenebilir miyim dedim 670 TL dediler ben şok oldum 670 mi diye teyit aldım evet dedi. Babam ve bir arkadaşım ıarattırdım onlara 260 muane 15 de devlet katkısı demişler tahliller hariç
karsiyakalianne izmirlih35 hayır kadın doğum muayene ücreti 230 sürekli gidiyorum, yanlış bilgi vermişler. Başka branşlarda örneğin kardiyoloji prof. Dr. Muayene ücreti farklı çünkü kendim de gittim. Ama kadın doğum söylediğim şekilde.
izmirlih35 karsiyakalianne ilginç neye göre kişiye göre mi fiyat biçiyorlar anlamadım siz baştan beri gittiniz için size öylede yeni gelene yeni fiyatımı uyguluyorlar çözemedim.ama öyle arttırdığım iki kişiye 260+15 demişler. 260 +15 normal karşılıyorum. Bana 670 dedi ben hala oraya takıldım. Ki özellikle kadın doğum mu yani dedi evet dedim 670 dedi ki sigortam da var dediğim halde. Bir tuhaflık varda.
karsiyakalianne hm35 bilemiyorum vallahi ben ödeme yaparken sezeryan ve normal doğum ücreti de fark etmiyordu mesela. Özel sigorta prosedürü değiştiriyor olabilir belki.
hm35 karsiyakalianne ne ilginç ya herkese ayrı bilgi veriliyor. sonuçta doğum nasıl olacak bilemiyoruz en kötüsünü düşünerek hareket etmek lazım