Mutlumklnc gizemmmmmli ya banada doktor kız olabilir dedi 17 net söylerim dedi bakalım benimki değişecek mi 🥰
Mutlumklnc aymira_27 ultrasonda kıpır kıpır görüyorum ama daha hiçbirşey hissetmiyorum daha siz hissediyor musunuz 🥰
Papatya-20 Mutlumklnc 17+5 olduk secde pozisyonunda 4 kere bakıldı görülmedi 4 kere dedigim farklı tarih farklı saat göstermiyor 😂🤩🤰🏼👶🏼tosbikim canım evladım 😂
paradise1509 Papatya-20 bizde de aynı şekilde 3 kere gittik bakamadılar secde pozisyonda dedi 17.haftada, 20. Haftada inşallah gösterir bebeğimiz.. Siz sonradan gittiniz mi?
Papatya-20 Mutlumklnc ay hemde nasıl inatcı miğdemin yanmasıyla kaldım 😂 çıkılota ye dediler meyve suyu iç süt iç yürü hopla zıpla sağa yat sola yat öksür faydası yok herşeyi yaptım 😂
Mutlumklnc Papatya-20 neyse sağlıklı olsun da detaylıda kesin görürsün inşallah o zamanda göstermemezlik yapmaz inşallah 🥰
Mutlumklnc aymira_27 benim ilk galiba o yüzden bişey hissedemiyorum daha ama merakla bekliyorum hissetmeyi 🥰
ikicocukannesii Ebrusahin aynı gidiyoruz canım benimde aynı cinsiyet erkek olabilir dedi baklım haftaya randevum var 18 haftalık olcam kesin öğrenirim artık bi oğlum var birde kızım olsaydı keşke ama hayırlı evlat olsunlar
Ebrusahin ikicocukannesii amün amin inşallah hayırlı evlat olurlar da ben kız istiyorum bakalım Rabbım ne nasıp edecek