Minasueda Mutlumklnc @Minasueda bayağı şaşırdık çünkü Dr öncesinde bayağı bayağı kız dedi şimdi resmen organını gördük yani ,bende anlamadım🙈
mucizemi_beklyrm Mutlumklnc bende öyle çok erken ama 13.haftada sıkmaya başladı şuan 15 haftalık olduk daha fazla
Mutlumklnc Minasueda gerçekten çok ilginç ya şimdi bende kendimi kıza çok şartlandırmayayım o zaman 17. Haftada tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek 🥰
cgelmas Mutlumklnc 🥰 11 de kıza benziyor gibi tam belli değil demişti doktorum 16 ya girerken öğrendim oğlum olacağını💙💙💙
Mutlumklnc cgelmas yaaa babada aynısını dedi doktor kıza benziyor diye 17 de tekrar gideceğim değişmez umarım 🥰
Gulsahkyc cgelmas ilk gebeliğimde bana da 12. Haftada kıza benziyor dedi 18de erkek olduğunu öğrendim şu an 3 yaşında 😁şu an 16 haftalık gebeyim 15. Haftada kıza benziyor ama net değil dedi güvenemiyorum 😁😁
cgelmas Mutlumklnc ben şok olmuştum kıza şartlandırmıştım kendimi😇 Allahım çok şükür🙏 Bence bekleyin 17 de kesin öğrenirsiniz😇
Mutlumklnc Asenadgdvrn80 sizinle aynı gündeyiz banada kız dedi tahminen ama 17 de belli olur herhalde artık
Ozlem78 Asenadgdvrn80 sizinle günlerimiz aynı ben pazartesi günü gittim doktora ama bacaklarını kapatmış doktorumuz utangaç dedi %80 kiz dedi inşallah yanılmayız
Mutlumklnc cgelmas o yüzden şartlandırmak istemiyorum bende kendimi şoka girerim diye bekleyecek artık mecbur 😂
MummyTugba Mutlumklnc bugun gittim 13+1 %80 kız dedi😍 degişmez genellikle dedi ama genede degişir diye tedirgin oluyorum kendimi kız olacak diye koşullamıyorum 😂