cgelmas Mutlumklnc 🥰 11 de kıza benziyor gibi tam belli değil demişti doktorum 16 ya girerken öğrendim oğlum olacağını💙💙💙
Mutlumklnc tugbasare benim karnımda çıkmaya başladı hiçbir pantolonum olmuyor ve benim daha ilk gebeliğim 🥰
Minasueda Mutlumklnc @Minasueda bayağı şaşırdık çünkü Dr öncesinde bayağı bayağı kız dedi şimdi resmen organını gördük yani ,bende anlamadım🙈
mucizemi_beklyrm Mutlumklnc bende öyle çok erken ama 13.haftada sıkmaya başladı şuan 15 haftalık olduk daha fazla
Mutlumklnc Minasueda gerçekten çok ilginç ya şimdi bende kendimi kıza çok şartlandırmayayım o zaman 17. Haftada tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek 🥰
Mutlumklnc cgelmas yaaa babada aynısını dedi doktor kıza benziyor diye 17 de tekrar gideceğim değişmez umarım 🥰
Gulsahkyc cgelmas ilk gebeliğimde bana da 12. Haftada kıza benziyor dedi 18de erkek olduğunu öğrendim şu an 3 yaşında 😁şu an 16 haftalık gebeyim 15. Haftada kıza benziyor ama net değil dedi güvenemiyorum 😁😁
cgelmas Mutlumklnc ben şok olmuştum kıza şartlandırmıştım kendimi😇 Allahım çok şükür🙏 Bence bekleyin 17 de kesin öğrenirsiniz😇