38Seher Öğrenemeyenler olarak biz de heyecanla bekliyoruz inşaallah çok geç göstermez bebislerimiz… bi an önce birşeyler almak için sabırsızlanıyorum 😊😊
Mutlumklnc Zehradurdu yaa o kadar beklermiyiz ki bizde inşallah biraz önce gösterir sizin inatçı minnoşta 🥰
dermus Doktorum 16.haftadan once soylemedi. 16.hafta bakariz dedi. Ultrasondan baktigimda erkek oldugunu gordum. Hatta erkek dedim, evet dedi erkek, sagolsun oglusum hic saklamadi kendini :)
Mavi4 Bende bugün gittim kontrole doktor yine iki çizgi var kıza benziyor diye cümlesini yeniledi 16 haftalık olduk halen öğrenemedik bi dahakine kadar heyecanlı bekleyişe devam
Mutlumklnc Mavi4 iki çizği derken kız mı yabş hocam deseydiniz 😂 inşallah biran önce netleşir minnoş 🙏
ikicocukannesii cgelmas bana neler dediler canım bütün takvimler olasılıklar hesaplamalar hepsi kız çıkıyodu ama ikinci oğlum geliyomuş meğer
Sudecirak1717 Mutlumklnc evet 2 hafta önce ögrendim doktor kesin dedi ama genede içimde bi şüphe var nedense
ikicocukannesii Sudecirak1717 kız mı istiyodun canım kalbimizden geçen olmadığı için şüphelye düşüyoruz bence
Sudecirak1717 Mutlumklnc evet evet sağlıklı olsun haftaya konrtole gittiğimde de kesin derse inanıcam