Sudecirak1717 Mutlumklnc evet 2 hafta önce ögrendim doktor kesin dedi ama genede içimde bi şüphe var nedense
ikicocukannesii Sudecirak1717 kız mı istiyodun canım kalbimizden geçen olmadığı için şüphelye düşüyoruz bence
Sudecirak1717 Mutlumklnc evet evet sağlıklı olsun haftaya konrtole gittiğimde de kesin derse inanıcam
Anneolmak07 Mutlumklnc bazı doktorlar net bilgi vermekten kaçınıyor.Bazen de bebek göstermiyor.Sağlıklı olması önceliğimiz olsa da merak ediyoruz haklısınız ama en azından keyfi yerinde🤗Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
Mutlumklnc Anneolmak07 teşekkür ederim evet keyfi yerindeki belli etmiyor minnoş 😂😂 dağlıkla gelsinde artık sonrada öğreniriz napalım 🥰
ikicocukannesii Duygu8-9 benimde ikinci erkek kuzum bende kız istedim ama nasipten öte yok keşke herkesin bi kızı bide oğlu olsa ne güzel olurdu
ikicocukannesii cgelmas bana neler dediler canım bütün takvimler olasılıklar hesaplamalar hepsi kız çıkıyodu ama ikinci oğlum geliyomuş meğer
Mujgan54- Mutlumklnc biz de şuan 14+4 olduk ancak 12.haftada erkek olarak tahminde bulunduk😀 doktorumuzla birlikte minicik birşey gördük çünkü🙃 tabi emin olmak için bir sonraki kontrolümüzü bekleyeceğiz 😇
Mutlumklnc Mujgan54- sağlıkla gelsinler bencede biraz daha beklemek lazım kesin demediği sürece hep değişme ihtimali var 😂