Hamileyken gebelik zehirlenmesi geçirme ihtimali olanlar var mı ? Şuan gözetim altındayım ve bebeklerin doğumlarında sıkıntı oldumu 33+5
Preeklamsi
Canım ben geçirdim ve maalesef 29. Haftada zorunlu sezeryana alındım. Bebeğim gelişmediği için 27 haftalık gibi gelişimi vardı. Ciğerleri gelişmemişti 900 gram doğdu. 3 gün yaşayabildi. inşaAllah Rabb’im senin bebeğine sağlık sıhhat versin. Doğum sırasında hiçbir sorunum olmadı normal sezeryana giren anneler gibi çıktığımda da bir sorun yaşamadım. Senin meleğin kaç kilo şuan
Yuyaal ben yaşadım ilk gebegımde
ama ikinciyi sorunsuz dogurdum şükür çunku bebek belli bir ortama gelince bekletmeden alıyorlar..son zamanlara dogru tansıyon yukselıyor çunku bizde o duruma gelmeden müdahale ediliyor
benım de oglum ya 36/37 de hafta da alındı.şimdi 3.hamileyım doktorlar aynı işlemi yürüteceklerini söylediler.Yani maşallah bak sende kontrol altındasın stres yapma kolaylıkla atlatırsın inaniyorum.benım kızım 14 yaşında şu an çok agır atlattık biz o zamanı😣çocuk yapmamı bile doktorlar ve eşim istemedi ama ben yılmadım.şimdi ki ortamda doktorlarımız zaten bilinçli merak etme
Birşey daha bebekleri erken alıcaz derlerse onlara uy canım içini de ferah tut ne sen ne çevren çok küçük alıyorlar işte kiloları az dıye üzüntü yapmayın.kuveze bile girseler Allahım izniyle çıkıyorlar saglıklı bir şekilde..dedım ya kızım prameture doğdu 1850 gramdı..şimdi benım boyumu geçti😊duayı bırakma birde annesi
Ayseozmenucar Çok teşekkür ederim 🙂
Yuyaal canım bende seninle aynı durumdayım 27+2 yim beni de protein kaçağından dolayı takip ediyorlar. 15 günde bir kontrole gidiyorum sürekli tahlil yapıp bakıyorlar. İnşallah bir sıkıntı yaşanmadan yavrularımız dünyaya gelir. Ben ilk oğlumu kaybettim. Belki o zamanda bende protein kaçağı vardı normal tahlillerde bişey çıkmadı. Ama vücudumda aşırı ödem vardı
Baby216 tansiyonumda yükseliyor günde hemen hemen 3 4 tane tansiyon ilacı alıyorum anca düşüyor sıkıntı yani dünden bu sabaha r defa nstye 2 defa ta ultrasonla girdim bebeğimin hareketleri hiç yok denecek kadar az ciğer geliştirici iğneden mi oldu bilmiyorum sıkıntılı yani inşalalh sağlıkla alırız canım benim ama yoruldum artık galiba
Bu zehirlenmenin belirtileri neler yani mesela bzide varsa nasıl anlicaz doktorlar nerden anlıyor
Mydarlin benim karnımdayken melek oldu. Oğlumu hep melek oğlum diye severdim beni hiç üzmedi çok uysaldı gerçekten melekmiş benim haberim yokmuş😭 Ben sezaryen istedim ama Normal doğum yaptırdılar gerçekten çok zordu ama iyiki normal olmuş çünkü kısa süre sonra hamile kaldım çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sorunsuz sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşuruz
Yuyaal canim ben ilk bebegimi prekampsiden dogum yaptim 34 haftada . Cok sukur suan 4 yasinda sağlığı yerinde ergen bir kiz . 1915 gr 46 cm doğdu 2 gün yogun bakımdan sonra çıktık hastaneden . Gönlünü ferah tut. Doktorum stresle doğan bebeklerin daha güçlü olduklarını söyledi. Simdi ikinci bebegime 33 haftalik hamileyim takip halindeyim .en önemlisi idrarda müthiş kotu bir koku el ayak ve yüzde asiri bir şişlik oluyor . Bu bebegimide bir sıkıntımız yok ama 36 da 37 de alacağını söyledi