Dlktpl Meflug bebegın nasıl oldu cnm bızım ıslem oldu suan gelısme yok kotu bıseyde yok bıde kızım oksıjenden ayrılamadı oglum ayrıldı kendı alıyo kızım zorlanıyor daha senın nasıl
Meflug Dlktpl bizim rop salı günü. Diğer şeylerde sıkıntı yok artık çok şükür 🙏 bizim 65gun oldu kuvezde. Artık yavaştan taburcu oluruz diye düşünüyorum
Semrafiratgokbudak Mimarhanim canım ınslh tez zanaanda kavusursunuz ınslh bısey olmadan canm yaa 🙏🙏🙏🙏😘😘
Dlktpl Meflug baya olmus 36 oldu bozom daha kızımın sorunları da bıtse cok ıyı olcak taburcuyla alakalı boseyler dıyolarmı
Mimarhanim Gd1992 canım bebisten haberleri salı günü alabiliyoruz. O yüzden bende sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü. İnşallah güzel haberler alırız. Karaciğerde ki kitleden bişey çıkmaz inşallah 🙏🏻
Mimarhanim Busraturkmenn1 Allah’ım razı olsun canım 💚 çok teşekkür ederim. En çok ihtiyacımız olan şey dua 🙏🏻
Halidemat Meflug canım çok sevindim kocaman olmuş ateş bey .🌸bizde kızımla beraber kalıyoruz inşallah birkaç güne evimize gönderirler şu an 1945 gram oldu
Mimarhanim Edtu94- canım en son salı günü görüştüm doktorlarla. Salidan saliya bilgi veriyorlar. İnşallah yarın güzel haberler alırız 🙏🏻
Zeysal Meflug bu sürede hep yattınız mı ? Wc için kalktınız mı ? Birde ilaç kullandınız mı ? Kullandıysanız hangilerini kullandınız ?
Meflug Zeysal WC için bile kalkmadim sadece büyük abdestim için kalktım onda da tekerlekli sandalye aldım o da yaptım evin wcsini kullanmadım. Biokadin fitil progestan kalsiyum coraspin magnezyum kullandım
Zeysal Meflug dikişler çok uzun süre durmadı mı yoksa başka bir sebepten dolayı mı erken Doğum yaptınız ? Binlerce kez şükür olsun ki Yavrunuz iyi daha da iyi daha da sağlıklı olsun inşAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻