Meflug Dlktpl dursun diye dua ediyoruz bilmiyorum salı tekrar bakacaklar gerekirse enjeksiyon yapacaklar. Bilmiyorum yani yarın 9 hafta olacak artık düşünmekten beynim yandı
Dlktpl Meflug bnmde oylecnm bırı ıkı hftsya cıkarlr dıyo bırı 1ayvdaha kalırlar dıyo emme yok daha ne beklıyolat bılmıym enjeksiyondan sonra kızıma solunum vermeye baslamıslar anestezi bıraz kotu yapmıs karnıda sıstı gazdan yavrumun zaten 🥺
Mimarhanim Meflug ayyy aynısını ben düşündüm dün neler yazarım diye 😂 inşallah kuzum inşallah sağlıkla gelsinler de bizde doğum postları açalım 🥰
Meflug Mimarhanim biz bu süreçle destan yazarız 🤣 ateş de defne de sağlıkla gelecekler evlerine. Allah kuvez yolu bekleyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın🙏
Mnkkedi Arife1903 tam olarak bilmiyorum çünkü sebebini söylemediler. Benim bildiğim kan uyuşmazlığı vardı eşimle ama bu sorun değilmiş.
Mimarhanim Gd1992 canım bebisten haberleri salı günü alabiliyoruz. O yüzden bende sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü. İnşallah güzel haberler alırız. Karaciğerde ki kitleden bişey çıkmaz inşallah 🙏🏻
Busraturkmenn1 Mimarhanim Allah yardımcınız olsun canım benim. Hiç korkma gonlunu ferah tut rabbim yardim eder insallah🙏 Dualarimiz sizinle
Mimarhanim Busraturkmenn1 Allah’ım razı olsun canım 💚 çok teşekkür ederim. En çok ihtiyacımız olan şey dua 🙏🏻
Dlktpl Meflug bebegın nasıl oldu cnm bızım ıslem oldu suan gelısme yok kotu bıseyde yok bıde kızım oksıjenden ayrılamadı oglum ayrıldı kendı alıyo kızım zorlanıyor daha senın nasıl
Meflug Dlktpl bizim rop salı günü. Diğer şeylerde sıkıntı yok artık çok şükür 🙏 bizim 65gun oldu kuvezde. Artık yavaştan taburcu oluruz diye düşünüyorum
Semrafiratgokbudak Mimarhanim canım ınslh tez zanaanda kavusursunuz ınslh bısey olmadan canm yaa 🙏🙏🙏🙏😘😘
Dlktpl Meflug baya olmus 36 oldu bozom daha kızımın sorunları da bıtse cok ıyı olcak taburcuyla alakalı boseyler dıyolarmı
Halidemat Meflug canım çok sevindim kocaman olmuş ateş bey .🌸bizde kızımla beraber kalıyoruz inşallah birkaç güne evimize gönderirler şu an 1945 gram oldu
Mimarhanim Edtu94- canım en son salı günü görüştüm doktorlarla. Salidan saliya bilgi veriyorlar. İnşallah yarın güzel haberler alırız 🙏🏻