Nasippp Mimarhanim bakalım benim gittiğimde de ücretsiz ise yaptırırım her geldiğimde ama sanmıyorum nereden para kırpsak DİE düşünüyorlar
Mimarhanim Nasippp yani acikcasi paralı bile olsa yaptirmanda fayda var çünkü bir günde enfeksiyon kapabiliyorsun
0Cerenk Mnkkedi bende normal yapacakmışım, bekliyorum işte böyle evde sanıclarla, ara ara yokluyor, o iyi olsun yaşasın da ben görmesem de olur😔🙏🏻
Mnkkedi 0Cerenk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Korkmayın inşallah kötü birşey olmaz.
asiltosumm35 Mimarhanim cok sukr canim iltihap icin antibiyotik verdiler kullaniyorum sukur o gunu Allahim birdaha yasatmasin 🤲
EliffCandan Mimarhanim çok severim defne ismini maşallah güzel haberlerini de duymak isterim paylaş olur mu🌸
Polat2706 _ikiprensannesi_ yattı canım 13 gün küvözde 2 günde hastanede odada yattık odadayken birlikteydik. Solunum sıkıntısı yüzünden yattı.
Annem1 Mimarhanim Kalbini ferah tut canım. Erken doğduğu için almışlar. Benim oğlumda 34 de doğdu oda yoğun bir yattı. Solunumu hızlı idi. Benimde dikişim fazla. Dua et canım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin. Çok gecmiş olsun.
Cerenk22 Mimarhanim korkma sen iyi ol ki bebişin de iyi olsun bende ilk oglumu erken dogurdum küveze aldılar 40 dikiş yedim solunum sıkıntısı cekti vermediler 1 2 ay perişan olduk ama güzel Allah ım meleklerimizi koruyor Allah in izniyle bir an önce toparlar gelir annesinin kucagına ❤️ sıkma canını iyileşmene bak dualarım sen ve melegin de
Mimarhanim Cerenk22 Allah’ım razı olsun canım 🙏🏻 doğru diyorsun bende moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte pürüzler çıkınca insanın modu düşüyor. Rabb’im hepimizin evlatlarını korusun 🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım tüm küvöz yolu bekleyen anneler 🙏🏻
Dlktpl Meflug senın bebekler ne durumda cnm bızım 1500 oldukar rop var yarın kuvez ıcı solunumdalar hala surıngayla arada agızdan verıyolar emme refkelkslerı gelı dun oglum elını emıyodu 30 gun oldu kuvezdeler oglum antıbıyotık alıyo enfeksiyon var