Mimarhanim Mnkkedi keşke arama imkanım olsa her sabah arardım bende. Elimizde olanla idare ediyoruz mecbur. İnşallah sağlıkla çıkartırız evladımı oradan. Amin canım Allah’ım razı olsun sendende 💚🙏🏻 Rabb’im evlatlarını sana bağışlasın 🙏🏻
Nasippp Mimarhanim ayda bir kez tahlil vermek yeterli midir enfeksiyon için ben iki doktora gidiyorum devlet ve özele 2 haftada kontrol ayda 2 kez gitmiş oluyorum yoksa her iki doktorda da mı tahlil verelim 🥺 doktor mikrop kapmasın DİE fitil vereceğim dedi haftada bir alacaksın dedi
Mimarhanim Nasippp ayda bir kan tahlili ama ayda iki idrar tahlili verebilirsin canım. Sonuçta idrar tahlili ücretsiz, özel hastane bile olsa.
EliffCandan Mimarhanim canım ya Rabbim yardımcın olsun çok zor annelik benimde dikişlerin yarısı alındı kaldı mahvettiler beni Rabbim bu acılarını bebeğini kucağına sağlıkla alarak mükafatlandırsın hayattaki en zor günün bunla kalsın inşaallah bebişin cinsiyeti ne ve ismi ne oldu
Mimarhanim EliffCandan sağol canım Allah’ım razı olsun 🙏🏻 amin inşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim duaların için 🥰 kızımın ismi Defne 💚 5 gün önce çıkardık kimliğini 😍
Mimarhanim Mom092 sağol canım Allah’ım razı olsun 💚 bebiste enfeksiyon yüksek çıktı. Antibiyotik veriyorlar. İnşallah iyi olur. Salı günü bilgi alacağım bakalım ne diyecekler
Dilara1503 Mimarhanim Amin canım benim inşallah güçlü olmaya çalış her şey Güzel olacak bebeğin içinde senin içinde senden de Allah razı olsun Rabb’im dualarını kabul eylesin 🤲❤️
Nasippp Mimarhanim bakalım benim gittiğimde de ücretsiz ise yaptırırım her geldiğimde ama sanmıyorum nereden para kırpsak DİE düşünüyorlar
EliffCandan Mimarhanim çok severim defne ismini maşallah güzel haberlerini de duymak isterim paylaş olur mu🌸
Mimarhanim Nasippp yani acikcasi paralı bile olsa yaptirmanda fayda var çünkü bir günde enfeksiyon kapabiliyorsun
0Cerenk Mnkkedi bende normal yapacakmışım, bekliyorum işte böyle evde sanıclarla, ara ara yokluyor, o iyi olsun yaşasın da ben görmesem de olur😔🙏🏻
Mnkkedi 0Cerenk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Korkmayın inşallah kötü birşey olmaz.
asiltosumm35 Mimarhanim cok sukr canim iltihap icin antibiyotik verdiler kullaniyorum sukur o gunu Allahim birdaha yasatmasin 🤲