sezaryan dogum bilgi
_Semtember_ aynı şeyi bende dedim 😂
boncuk67 kesinlikle belden iyi uyanık olmak avantaj 👍👍
Ozzls ahh kimseyi korkutmak istemem ama aynı düşüncedeyim. 3-4 çocuk istiyodum hep hayalimdi ama bi daha cesaret edemem. Tabi yine bünyeden bünyeye değişir annem 3 sezaryen oldu. 😊
Gizemli213 neden öyle dediniz kızlar🙄😂
_Semtember_ inan tövbe ettim asla ikinci yapmam 😔12gunde neler yasamadim halada yaşıyorum hele sezeryanin kapizligi ölüm 😑
Ozzls benim de 20 gün oldu. Evet insan illaki kalkıp yürüyo bazı şeyleri yapabiliyo ama nasıl?? Yaşayan bilir 😊 Allah her doğum yapana kolaylık versin 🙏🤗
Eddaliko ben tamamen uyutuldum narkozun etkisinden dolayı hemen gözlerimi açamadım etrafı duyuyordum ama gözlerimi açamıyordum mecbur çocuğunda emzirilmesi gerektiği için ebe ve yakının emziriyorlar senin gözlerin kapalıyken tabiki acemilin ve ilk anneliğin bilinçsizligiyle ne oluyor diyorsun şöyle bir çocuk göğsünü tutunca
Gizemli213 Ayy anladım canım kıyamam zor bi durum gerçekten🥺😨
Eddaliko ama canım belden uyuşmaya göre bence iyi çünkü genel anestezide hiç birşey hissetmiyorsun ama belden uyuşmada herşeyi hissediyormuşsun acı olarak değil karnını çekiştirdiklerini kestiklerini vs kuzenim öyle söyledi o belden uyutuldu hatta sonradan acı duymaya başlayınca onuda genel uyuttular çocuğu çıkardıktan sonra
_Semtember_ ay Allah’ım hep dua ediyorum Allah’ım dusmanıma bile sezeryani gösterme okadarmi zor doğumun normalide zor annelik başta zor ama bebeği kucağına alınca herşey geçiyor acılar olsada bebeğin kokusunu alınca şükür ediyor insan rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin🙏
Ozzls amiinnn 🙏🙏🌸🌸😊