sezaryan dogum bilgi
boncuk67 komple tercih ettim sabah 12ye doğru odaya geldim. Akşam üzeri yürüdüm
Tabiki belden olanı daha iyi bebeğinizle ten tene temas önemli hemen görebileceksiniz .doğumdan sonra bebeğinizi emzirmelisiniz siz ayılana kadar beklemek zorunda kalacak yoksa. Tamamen uyutulursanız kafanız sersem gibi olacak saatlerce bebeğinizle ilgilenemezsiniz tam anlamıyla gerek var Mı sizce bu kadarına
boncuk67 merhaba cnm ben pazartesi sipinal oldum yarım bayıltma yani doğumdan 6 saat sonra kaldırmaya geldiler önemli olan ilk adım kalkarken karşı duvara odaklan hemen kalkarsın inşallah sormak istediğin bişey varsa sora bilirsin☺️🤲
Zeyneb5168 ağrın varmı bel ağrısı baş ağrısı. öyle olurmuşda belden uyuşunca
boncuk67 ben belden uyuşturdular fakat ben hissettim hissetmekle beraber acıcektm tamamen uyuttular
Tugbasahin07 belden uyuşmaya rağmen hissetinizmi😱
DilanDag ben hissetmiştim. Çoğu arkadaşım var hissetmediğini soylediler
_Semtember_ çok ağrı oluyor genel anestesili sonunda diyorlar doğru mu
Tugbasahin07 söylediniz mi peki sonrasında ne yaptılar
Ef24 öyle bir şey yok sen baygınken emziriliyor bebek uyanman beklenilmiyor ki zaten amaliyathaneden çıkarken herşeyi duymaya başlıyorsun sadece gözlerini açamıyorsun bebeğini emzilirken hissediyorsun vs.
O707 bi tek odaya ilk geldiğimde ağrı oldu tabi. Karnımı açık bıraktılar sandım 😂 ama ağrı kesiciyle hemen geçti. Onun dışında ne baş ağrısı ne başka bi ağrı olmadı. Kalkarken başım bile dönmedi 😊😊 gaz içinde sürekli kayısı suyu içtim çok etkili. Doğum yapacaksanız siz de bol bol icin
Gizemli213 evet narkozlu olmama rağmen bebek emzirilirken ‘noluyo lan bu ne’ diye tepki verdim 😂😂😂
boncuk67 yok cnm o biraz piskolejim galiba normalde bende migren var çok ağrır dediler maşallah hiç ağrı yok ne belde ne kafada kahve filanda sevmem içmedim hiç ama biraz dikislerim sızlıyor agrıyo oda normal bence☺️🤲
DilanDag bayılttilar ve ben bebeğinden bir saat sonra odaya alındım ve odaya alınırken ayıldım zaten
_Semtember_ aynı şeyi bende dedim 😂