boncuk67 bir soru da benim olabilir mi ☺️
Spinal ile epidural arasında ne fark var?
Epidural hem normal hem sezeryanda oluyormuş sanırım

• Ef24 bunu yanıtladı.

Tabiki belden olanı daha iyi bebeğinizle ten tene temas önemli hemen görebileceksiniz .doğumdan sonra bebeğinizi emzirmelisiniz siz ayılana kadar beklemek zorunda kalacak yoksa. Tamamen uyutulursanız kafanız sersem gibi olacak saatlerce bebeğinizle ilgilenemezsiniz tam anlamıyla gerek var Mı sizce bu kadarına

boncuk67 merhaba cnm ben pazartesi sipinal oldum yarım bayıltma yani doğumdan 6 saat sonra kaldırmaya geldiler önemli olan ilk adım kalkarken karşı duvara odaklan hemen kalkarsın inşallah sormak istediğin bişey varsa sora bilirsin☺️🤲

ipekayan pek bi fark yok aslında uygulanma bölgesi uyuşma süresi tekrarlama gereksinimi gibi farklılıklar var sezaryen için
        özel hastanelerde normal doğumda da kullanılıyor epidural anne sancı hissetmesin diye

Ef24 öyle bir şey yok sen baygınken emziriliyor bebek uyanman beklenilmiyor ki zaten amaliyathaneden çıkarken herşeyi duymaya başlıyorsun sadece gözlerini açamıyorsun bebeğini emzilirken hissediyorsun vs.

O707 bi tek odaya ilk geldiğimde ağrı oldu tabi. Karnımı açık bıraktılar sandım 😂 ama ağrı kesiciyle hemen geçti. Onun dışında ne baş ağrısı ne başka bi ağrı olmadı. Kalkarken başım bile dönmedi 😊😊 gaz içinde sürekli kayısı suyu içtim çok etkili. Doğum yapacaksanız siz de bol bol icin

boncuk67 yok cnm o biraz piskolejim galiba normalde bende migren var çok ağrır dediler maşallah hiç ağrı yok ne belde ne kafada kahve filanda sevmem içmedim hiç ama biraz dikislerim sızlıyor agrıyo oda normal bence☺️🤲

boncuk67 mecbur değilsen normal yapabiliyorsan normal yap sana bukadar söylüyorum bende sezeryan oldum bişey demicem ama sadece öyle kolay deil sezeryan😑ben tümden bayıldım ama keşke normal olsaydım😔

DilanDag bayılttilar ve ben bebeğinden bir saat sonra odaya alındım ve odaya alınırken ayıldım zaten

Ozzls niye ki ne gibi sıkıntı yaşadınız az önce bir anne adayımız herşeyi hissediyorsun ama gözünü açamıyorsun demişti öyle mi oluyor