Erken doğum 😞(spinal sezeryan)bi
Tubaa00 allah şifa versin inşallah🤲🤲🤲
Meflug bugün gördüm eşimle gittik eşimde yakından ilk defa gördü, durumu iyi hava basıncını biraz daha azaltmışlar bu iyi bi gelişme dedi doktor sütün de ölçüsünü yükseltmişler şimdilik herşey olması gerektiği gibi dedi tabi çok küçük olduğu için risk var dedi. İçim nasıl yanıyor güçlü olmaya çalıştıkça içimden bişeyler kopuyor bilmiyorum Allah hepimizin yavrularına can sağlığı versin🤲🏼
hifaninannesii teşekkür ederim sağolun 🙏🏼
Tubaa00 merhabalar öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıkla kavuşmanızi nasip etsin ınşallah bnde şuan hastanede yatıyorum sizinle aynı sıkıntıdan 32 haftaligiz ama bebegimin gelişimi 3 hafta geriden geliyor ve erken doğuma alinicam bizim karın çevresi ve bacak kol çok geride sizin de öyle miydi gerilikleri nerdendi bizimde direnç artışı falan var kan akışları bozulmuş onun için erken doğum bekliyorum bnde ne zman alinicam diye yeni doğum yapmışsınız bana da bol dua edermisiniz 🤲🙏
Monorassa tüm herkese bol bol dualar ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde🙏🏼 Kan akımındaki direnç en üst seviyeyi de geçmişti bizim başı iki hafta eller kollar bacak ve ayaklar 3 er hafta gerideydi beyni korumaya almış vucüt beyni de riske atmayı istemeyiz dediler perinatoloji bölümünde Sezetyan önerdiler aynı gün yatışım yapıldı canım
Allahim hepinize sabir cocuklarnza da sağlik versn kizlar. Cok uzuldum ins kucağinizda bebislerinzle cikarsiniz sağlikli sekilde ordan. Ne desem bilemedm dualarm hepinizle.