Tubaa00 Duru999 durumu iyi gayet dedi doktorumuz 🙏🏼 Kilo vermesi durdu almaya başladı 🤗 sağol sorduğun için canım ❣️
Duru999 Tubaa00 cok sukur. Vallahi hep aklimdasiniz. Duam sizle. Allahin izniyle Sag salim evinize donun🤲❤
Tubaa00 Duru999 sağolasın Allah razı olsun 🌸inşallah canım o günleri bekliyorum sabırla tek istediğim şey 🤲🏼💕
Cellist61 Öncelikle çok geçmiş olsun.. bebeklerin gelişimlerinin geriden gelme sebebi annenin beslenmesiyle alakalı olabilir mi ? Bende şu yemek konusunda çok gevşek davranıyorumda bir an korktum doğrusu.. 🙁
Tubaa00 Cellist61 teşekkürler🙏🏼 Ben tamamen buna bağlı olduğunu düşünmüyorum gerçekten dikkat ediyordum çünkü eşimde unutsam bile sürekli hatırlatırdı yedirirdi vs o yüzden bilemiyorum
Gllpkr Tubaa00 canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki bebek hep okumadım kusura bakma bütün yorumları yani bide bende en başından sıkıntılı geçiriyorum daha 3 aylık hamileyim şuan kanama lekelenme malesef ki enfeksiyon bendede olan sorunlar çok korkuyorum bu şekilde olduğu için acaba erken doğum olur mu
Tubaa00 Gllpkr sağol canım bebişim iyi şükür cuma günü görmeye gidicez yavaş yavaş kilo almaya başladı🌸 evet o sorunlar vardı bende de stres yapmamaya çalıştım ama yine de etkileniyordum sende doktor randevularını aksatma doktorundan memnun değilsen değiştir mutlaka çünkü Allah razı olsun ben doktorumun titizliği ve üstüme düşmesi sayesinde çocuğumu kurtardım belki de 👍🏽
Mom103 Tubaa00 Rabbim bebeginize güc kuvvet versin hayata annesine siki siki sarılsın bol bol dua edin kuvezinin yanina gidince ayetel kursi okuyup ufurub bebege taraf Rabbim güzel evladınızı korusun Allahın izniyle saglıkla elinize alıp evinize göturuceksiniz. Sütünüz geldimi bu arada
Tubaa00 Mom103 sağolun yapabileceğim dua etmek onu da dilimden gönlümden eksik etmiyorum🤲🏼 Önce Allaha sonra doktorlara hemşirelere emanet 🤍 süt sağıp getiriyorum sürekli 🌸
Gllpkr Tubaa00 inşallah çok daha iyi olursunuz bebişinle beraber canım benim doktorumda iyi gerçekten ve kontrollerimi zaten iple çekiyorum hep bi merak içindeyim inşallah vaktini saatini rabbim daha iyi bilir tabi hepimiz için en güzeli olsun 😊🙏🤲
Asena-34 Tubaa00 öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ve kaçıncı haftada Doğum yaptın 28 mi doktor diyo mu şu haftalık olsun cıkarcaz veya şu kilo
Tubaa00 Asena-34 sağolun teşekkür ederim 🙏🏼 24. Haftadan beri doktor sıkı takibe aldığını söyledi 28.haftada gerilik farkedildi ve 29+5 de doğuma alındım
Tubaa00 Rmeysa_1661 oğlum iyi Allaha şükür sağolun sorduğunuz için 🥰 iyi gidiyor maşallah cuma günleri görebiliyorum sadece hergün hemşireleri arayıp bilgi alıyorum 🙏🏼
Deletedmom54 Tubaa00 inşallah sağ salim eve de götürürsün canım Ben de 25 haftayım haftamız çok yakın , doğum için ne kadar da erken Allah yardimcin olsun Umarım anneliğin keyfini sürmeye hemen başlarsın ben daha hicbir hazırlık yapmadım bile bebeğimiz için
Tubaa00 Deletedmom54 sağol canım teşekkür ederim, iyiyiz ikimizde Allaha şükürler olsun 🙏🏼🤲🏼 Sende yavaştan başlarsın inşallah , Allah vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❣️