Sizlere tavsiyem birde ister normal ister sezaryen olsun rahim de oluşan yaralar vardır doğumdan sonra iyileşmesi zaman alır karnınızda acıyor hissi olur onu iyileştirmenin en iyi yolu olarak çok fazla kişiden duyduğum şeyi yaptım hakiki tereyağı ve balı tava da eritip her gün bi kaşık yedim ikisindende birer kaşık koyulacak benim rahmim ilk doktor kontrolünde iyileşmişti ancak hala yapıyorum ben o acı biraz var hala bir kaç gün daha yaparım ☺️Birde mutlaka kimyonlu rezene çayı hergün bir fincan mutlaka için rezene süt yapıyor kimyon bebeğin gazını alıyor gaz sancısını diyelim ☺️ birde süt olması için bulgur pilavı komposto dereotu semizotu hergün bunlsrls besleniyorum ve çok şükür sütüm ilk günden itibaren var kompostoya bir ay kala bile başlanabilir . Birde mochi diye manuel bi süt sağma pompası aldım çok öneriliyor diye göğsümü asla boşaltmadı öldüm göğüs ağrısından sonra gittim otomatik lansinoh aldım fiyatı 300 küsürdü ancak siz alabiliyorsanız plhisp alın o da 600 700 TL olması gerek otomatik yine ☺️Birde ben son olarak 40 gün evime kimseyi almadım eşimle birlikte baktım bebeğe misafir falan da kabul etmiyorum korona malum dikkat etmek gerek aklıma geldikçe yazarım yine ☺️