301019 Merhaba kusura bakmayın anca cevap atabiliyorum ☺️🙈 bulduğum her fırsatta uyuyorum ☺️ Öncelikle ben şimdi normal doğum yapmadığım için bu ilk bebeğim ikisinin arasındaki farkı tam bilemiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ruhsal ve En önemlisi fiziksel olarak kendinizi normal doğuma hazırladıysanız normal yapın mesala düzenli spor yürüyüş nefes egzersizleri bunları yaptıysanız normal yapın ona hazırlamışsınız derim zaten kendinizi ama hiç bir hazırlığınız yoksa kendinizi hangisinde daha rahat hissedecekseniz onu yapın ikisinin de zorlukları var işte dediğim gibi o normal doğum sancısını bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum ama ben sezaryende ilk gün ayağa kalktım sonrasında da hergün yürüdüm falan biraz ilk kalkıp oturmalar zor ama tam bir hafta da toparladım kendimi 2. Hafta korse kullanmaya başladım daha da rahat ettim İnşallah hakkınız da hangisi hayırlısı ise o olsun çok da stres yapmayın bende çok korkuyordum sonra bebiş çok kilolu gelince normal istesem de olmazmış zaten o yüzden bebiş belirliyor biraz nasıl gelmek istediğini ☺️ Hayırlısı ile gelsin inşallah 🤗🌸