Beygova34 Çok geçmiş olsun öncelikle asla sonda fan falan korkmayın onu zaten uyuştuktan sonra takıyotlar anlamıyorsunuz bile bastırma da eğer bebeğiniz yeterince aşağıya indiyse bastırmaya bile çok gerek kalmıyor inanın ben bastırdılar mı onu bile hatırlamıyorum o kadar hissetmedim. Kesinlikle tam uyutmayın sonrası inanın daha zor oluyormus toparlanması ağrısı sızısı daha fazlaymış direk belden uyuşturun zaten doktorunuz herhangi bir risk gördüğü anda o anda kalbiniz de cihaz takılı zaten kalp ritminize bakıyorlar en ufak bir terslikte sizi tam uyuturlar sakinleştirici falan yaparlar hiç düşünmeyin siz o kısımları kendinizi doktorunuza bırakın durumunuzu zaten biliyordur mutlaka sizi doğru şekilde yönlendirecektir hiç düşünüp üzülmeyin merak etmeyin inanın iğne yapıldıktan sonra gerisini hissetmeyeceksiniz bile ne olduğunu anlayamadan bir bakacaksınız bebiş kucağınız da 🤗 hiç korkmayın doktorunuza durumu anlatın sonra keyfinize bakın doktora güvenmek çok önemli gerisi bebişi beklemeye bakar sonra öpüşme koklaşma falan artık 😬😍