Btltlg Deletedmom737382 36+2 olduk değişiyor tabi ama yüksek değerler gördüğüm de oluyor 180 gibi mesela
Btltlg Deletedmom737382 normalde düşük gidiyordu insüline gerek duymadı. Ama bugünlerde yüksek değer görmeye başladım. Senin nasıl degerlerin
Deletedmom737382 Btltlg benim tokluklarim sükür 110 gecmiyor. Hafta ilerledikce seker de yükseliyormus diyorlar ama herkezde farkli iste, bagzilarinda ayni kaliyor. InsAllah sag salim kucagimiza aliriz. Benim sadece sabah acliklarim sinirda cikiyor onuda malesef kontroll etmek cok zor.
Deletedmom737382 Btltlg vallah canim bu sekeri ben anlamadim. Ayni borsa gibi bi iniyor bi cikiyor😂 ama cok sükür su an hersey yolunda cok dikkat ediyorum. Senin yeni mi yükselmeye basladi yoksa basdan berri mi yüksekti?
Eceee7 KardelenYB benimde tam tersi asiri dusmye basladi 60 lara düşüyor aclik tokluk da 80 lara bazen diyette oyle cok kati değil haftaya dahiliye diyetisyen hepsine kontrol e gidecem bu kadar düşmesi de risk olurmu bilmiyorum
Deletedmom737382 Eceee7 düsmesi cikmasindan tehliklei canim cok dikkat et yaninda hep tatli birseyler bulundur.
Eceee7 Deletedmom737382 diyet listesi dışına çıkmıyim diyrm ama doktorla gorusecem düşünce cok halsizlik oluyor galeta peynir ne yiyrm yada elma listede olmasada bazen küçük parca çikolata. Sanki seker yüklemesi yapılınca cikti sonrasında seker yokmuş gibi oldu.bide diyetten once hemen insülin iğnesi demişlerdi iyi ki baslamamisim
Deletedmom737382 Eceee7 aynen ben hep arada ölcüyordum sekerimi hep normaldi. Yaptirdim yüklemeyi sonra seker cikti, cok sükür bende hersey yolunda. Banada insülin vercekdi, tokluklarim 110 görmüyor benim. Iyice sekerimi düsürtüp bayiltcaklar beni 🤦🏻♀️
Stok KardelenYB benimde senin gibiydi meyvenin yanında bir bardak sütün içine bir çay kaşığı tarçın koy öyle tüket birde yemeklerinin yanında 2 yk yoğurt içine yarım çay kaşığı tarçın ve çöğrek otu koy yemekleri öyle beraber tüket şeker ölçmeden öncede 15 dk yürüyüş yap öyle ölç benim o şekilde düzeldi umarım sanada iyi gelir ama ekmek türlerinin hepsi çıkartıyo bende yemiyorum o yüzden
Eceee7 Deletedmom737382 eşimde aynisi dedi sende seker ne yok bence bu yüklemeden oldu diyr arada sekerli şeyler ucundan ye diyr .acayip Nutella istiyr canim günlerdir ama yememek için almiyrm😃
E-K-D KardelenYB valla ben artık saldım 34+5 im boğazımı tutamıyorum ağlayasım geliyor artık sonra aylarda kilo alınıyor dedikleri doğruymuş ben boğazımı tutardım dikkat de ederdim ama şuan bunları yapamıyorum elimde değil deli gibi tatlı aşeriyorum manyak oldum
Deletedmom737382 Eceee7 aynen benimkide. O seker yüklemesi günü ne oldu bilmiyorum. Ondan öncede ölcerdim ben tedbir amacli biraz takintili oldugum icin. Neyse var bundada bir hayir saglikli gelsinlerde. Sen kacinci haftadasin? Nekadar cikiyor aclik/tokluk larin?
Eceee7 Deletedmom737382 27.haftadayjm saglikla gelsin kuzucuklarimiz. Bazen aclik 67 tokluk 83 84 e kadar düşüyor bazende aclik 90 larda tokluk 100 lerde oluyor 3 haftadır bir kez bile yuksek cikmadi tokluk aclik bir iki kez 94 cikti