Deletedmom737382 Damlaltinay canim sen insülin kullanmiyorsun degilmi? Degerlerin nasil? Kac haftaliksin? InsAllah hepimizde gecer bendede var, cok dikkat ediyorum.
Damlaltinay Deletedmom737382 kuzum 26+2, bebeğim 2 hafta önden gidiyor büyük ihtimalle şekerden dolayı. 25+5te 1.100 gramdı. 3 gündür diyete başladım düzenli diyetteyim. sonuçlarım aşağıdaki gibi cihazla ölçüyorum.
Deletedmom737382 Damlaltinay iyi canim sonuclarin okadar yüksek degil. Insülin kullanmiyorsun degilmi? InsAllah hepimiz atlatiriz sag salim de yavrularimizi kucagimiza aliriz. Bol yürüyüs yap
Damlaltinay Deletedmom737382 inşallah canım yok kullanmıyorum insülin, çok şükür normal aralıklara döndük, biraz daha düşer inşallah. 100 mg şekerde yükletmiştim, ondan önce 50. İnşallah kuzum rabbim insülin gerek bırakmasın. Sen kullanıyor musun yoksa ?
Deletedmom737382 Damlaltinay yok canim bende kullanmiyorum. Doktorum basla dedi ama degerlerim zaten düsük insülinde kullanirsam iyice sekerim düser😂 ama tabiki yüksek olursa kullanirim sonucta zararsiz, bebegim sagligi icin yaparim.