MerveKya DidemYldrm geldik nişanım gelmiş de, geceden beri burdayız sabah geldi Emre Bey kontrol etti sonra sancılarım başladı bugün yarın doğurursun dedi baya sıklaştı bekliyoruz bakalım
Nihanozturk MerveKya nişanın geldigini anladın mı canım illa pembemsi olmuyomus normal akıntı gibi oluyomus fln diye postlar varda suanda
Yaseminentrk DidemYldrm Canımm sekreterine sordum Emre beyin.. bir de aşağıdaki giriş yapanlarada sordum, Emre bey öyle bir ücret talep etmiyormuş.
deletedmom43 DidemYldrm kizilay hastanesine sordum canim arkadaslar orda doktorr.medovaya gidemedim bugun
deletedmom43 DidemYldrm Medovaya gittim demin 🙂 burasi para almiyormus gece doktor gelirse. takipli hasta olundugu taktirde ucret almayiz dediler 🙂
DidemYldrm deletedmom43 bizim hastaneden cevap çıkmadı daha 😅 bu gün bir arkadaş gidicekti yazmadı daha
DidemYldrm deletedmom43 ay inşallah bizim hastane de almıyordur canım mayıs 15 de randevum var çatlarım o zamana kadar 😅
DidemYldrm Nihanozturk yok canım girmemiş olmadı haftaya salı günü gidince ben sorucam yazarım sana da