Zehra Bn dogum yapalı 2 ay oldu esentepe hastanesine gdyrdm Gönül hanma sabh suyum glmşti norml dogum yptm akşam saat 9 da dogum yptm kndi doktorm girdi doguma
DidemYldrm MerveKya bende ilk burda duydum buraya yazdım öyleymiş genel de tüm hastaneler istiyormuş tabi istemeyenler de var
SyhnHtp DidemYldrm ben böyle uygulamayı doruk hastanesinde yaptıklarını biliyorum ama diğer hastanelerden hiç duymamıştım. Esentepe de olduğunu da hiç duymamıştım. En yakın kontrol kimin var benim taa mayıs sonunda öğrenen olursa yazabilir mi burayada merak ettim doğrusu
deletedmom43 DidemYldrm Konya Medova canım. İki doktorum var, ikisini de arıycam. Meraktan çatlarım yoksa 🙂
Yaseminentrk DidemYldrm Bende Emre beye gidiyorum.. ilk defa duydum böyle şaşırdım. Yarın kontrolüm var gidince öğrenir yazarım buraya..
DidemYldrm MerveKya yaz canım öğrenince benimde daha var 15 mayıs da gidicem 28 hafta dolunca çatlarım merak dan
MerveKya DidemYldrm geldik nişanım gelmiş de, geceden beri burdayız sabah geldi Emre Bey kontrol etti sonra sancılarım başladı bugün yarın doğurursun dedi baya sıklaştı bekliyoruz bakalım
deletedmom43 Kızlar demin arkadaşların yanından çıktım. Gece doğuma doktorun gelirse para aldıkları doğruymuş