Yaseminentrk DidemYldrm Canımm sekreterine sordum Emre beyin.. bir de aşağıdaki giriş yapanlarada sordum, Emre bey öyle bir ücret talep etmiyormuş.
DidemYldrm Yaseminentrk ay iyi bari canım çok sevindim çok da mutlu oldum şu anda teşekkür ederiz vallaa 😍😍
SyhnHtp MerveKya Emre bey bi foto paylaşmış yoksa o siz misiniz? Epidürelsiz doğum diye yazmış 🙂 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeşinizi darısı da bizlere inşallah 🙂
Heather Neşe Hanımın sekreteriyle konuştum az önce benim bildiğim kadarıyla alınmıyor sadece doğum ücreti alınıyor. Daha detaylı bilgiyi yatış çıkış birimi verir yüzyüze konuşmanız gerek dedi. Bu ayın sonunda kontrolüm gittiğimde sorarım tekrar🙂
Heather DidemYldrm bence de yok gibi olsa sekreteri bilirdi diye düşünüyorum. Yine de yüz yüze konuşmayı düşünüyorum net olsun 🙂
DidemYldrm Heather burda bir arkadaş gitmiş sormuş emre bey istemiyormuş para gece olursa Doğum doktor dan doktora değişiyor mu bilemiyorum canım
Heather DidemYldrm o yüzden yüzuüze sormak istiyorum ama sanmam bir dr öyle uygulama yaparken diğeri farklı yapsın. Alınmıyordur bence de🙂