DidemYldrm Kızlar gece Doğum sancımız tutarsa doktor çağırmak için hastane ekstra ücret istiyor mu mesai saatti içinde olmadığı için çoğu hastanede istiyormuş
ecemsuu DidemYldrm ben medicana ya gidiyorum samsunda bizde istemiyoruz dediler dogum başladıgı sürece
Nihanozturk DidemYldrm ben esentepeye gidiyorum ama böyle bisey hic aklıma gelmemisti ne kadar alıyolarmıs mesai dısında ekstra
[silindi] DidemYldrm benim doktorum pazar ve ya gece doğum olursa ekstra 1000 tl istiyor medicalpark florya. Ama her doktor ister mi bilmiyorum ama ister gibi mesai saatinin dışında çünkü
SyhnHtp DidemYldrm ben böyle uygulamayı doruk hastanesinde yaptıklarını biliyorum ama diğer hastanelerden hiç duymamıştım. Esentepe de olduğunu da hiç duymamıştım. En yakın kontrol kimin var benim taa mayıs sonunda öğrenen olursa yazabilir mi burayada merak ettim doğrusu
DidemYldrm Nihanozturk bende bilmiyordum canım gece Doğum sancısı tutarsa nöbetçi doktora Doğum yaptırmak istemezsen kendi doktorunu çağırmak istersen 1000 tl ekstra isteyen hastaneler varmış şaşırdım ve çoğu hastane de varmış
Nihanozturk DidemYldrm deletedmom43 aa cok sacmaymış ya aldıkları okadar para yetmiyo heralde ben önümüzdeki hafta gitcem sorayım bakayım merak ettm
DidemYldrm Nihanozturk bende gidince sorucam kuzenim pembe maviye gidiyordu omunda gece suyu gelmişti kendi doktorunu çağırmak istersen ekstra para demişler o da sinirlenip sezaryen olmuştu nöbetçi doktora
DidemYldrm Nihanozturk Emre uysal ben zaten sezaryen düşünüyorum ama gece suyum gelse ya da sancım tutsa Asla o kadar para vermem nöbetçi doktor yapsın doğumumu zaten 2500 tl vericem yanı
Nihanozturk DidemYldrm ben bi aksilik olmadıgı sürece normal dogum istiyorum sezeryan olma durumunda kalırsam bende nöbetci doktora yaptırırım sanırım
Yaseminentrk DidemYldrm Bende Emre beye gidiyorum.. ilk defa duydum böyle şaşırdım. Yarın kontrolüm var gidince öğrenir yazarım buraya..
deletedmom43 Benimde Allah nasip ederse sezeryan olacak ama saçma yani ek para. Ben kendi doktorumu çağırırım ama aksi durum olursa, başka doktora emanet edemem kendimi 🙁
DidemYldrm deletedmom43 sezaryeni zaten mesai saatleri içinde yapıyorlar canım gün veriyorlar umarım gününde önce gece falan gelmez 😅😅
DidemYldrm deletedmom43 çünkü benim kuzenim de sezeryan oldu ama suyu geldi gününden önce gece nöbetçi doktor yaptı