Didi6 Heyecanlianne- Miray ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
esengl_ Mucizebebegim arkadaşım in ilk çocuğu sel nisa 😁i kinci cocugu da Eylül Hira sende mesela Hira ismini düşebilirsin uyumluda nisa Hira 🥰
Cancazim Galiba benim de kızım olacak ilk kızım eylül benim adım aysel ikinciye asel koymayı düşünüyorz
Ebrusahin Mucizebebegim ben tek isim sevenlerdenim ve anlamı buyuk bzm ıcın Eylül koyucam ınsallah adını kızım olursa 16+4 uz daha gostermedi kendini umudum var kız olmasından yana Rabbım bılıyo eylülden Baska bısey aramadım
Mucizebebegim Ebrusahin eylül ismi başlı başına güzel zaten sizin içinde özel bi anlamı varmış adıyla yaşasın inşaallah hayırlı olsjn 🌸🌸
Heyecanlianne- 19231923 İlk kızıma sünet diye koydum 2 kızımada aynı sebepten . Bir de ona iki isim koymuşken onada aynı koyayım dedim 🥰
Ebrusahin 19231923 arkadasımda 5.5 aylık hamile ona da sımıdye kadar kız dediler ama ayrıntılı da erkek cıktı valla bı kere ve net ogrenmek istiyorum umarım oylede olur ınsallah