Mucizebebegim İlk kızımın adı asel nisa ikincisi için öneri verir misiniz 😍 amine veya aysima şimdilik aklımda olanlar başka önerisi olan varsa çok sevinirim
Gulsen4224 Mucizebebegim asel ismine bayılıyorum çok güzel gerçekten asel Nisa da uyumlu olmuş Amine Hafsa da güzel oda hoş düşünürsen 🌺🙈
esengl_ Mucizebebegim arkadaşım in ilk çocuğu sel nisa 😁i kinci cocugu da Eylül Hira sende mesela Hira ismini düşebilirsin uyumluda nisa Hira 🥰
Didi6 Heyecanlianne- Miray ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Mucizebebegim Meliha05 bana 12 haftalıkken kıza benziyor dediler sonra 16 da gittiğimde kesin kız dediler şuan 19+3 canım 🌸🌸
Havagul Canım ne koyarsın bilemem ama lütfen ASEL koyma çünkü bu yıl her 10 kız bebekten 9 unun adı ASEL 😅 yanlış anlamayın isim çok güzel gerçekten ama çok fazla var ya 😅🤷♀️
Mucizebebegim Gulsen4224 amine hafsa aslında aklımdaydı ama hafsa söylemesi zor mu olur diye düşündüm bi
dmt92 bence ilk kizinizla uyumlu olaun diye zorlamayin. sonucta her cocuk kendine özel. aminede aysimada ikiside güzel isimler. Amine’nin yanina a ile biten bir cok isim gider: Ela, Hafsa, Rana, Ravza, Sima (Aysimanın simasınıda katmış olursunuz 🙈)
Meliha05 Mucizebebegim Mucizebebegim yaa ne güzel baya erken öğrenmişsinz siz maş. Rabbim hayırlısıylan kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 benim bir kızım var ismi betül eğer kızım olursa uyumlu olsun diye bende büşra düşünüyorum☺️ Birde tekrar isim önerisi olarak amine hüma da olabilir
Gulsen4224 Mucizebebegim bence güzel canım bazı isimleri bende öyle düşünüyorum söyleyemem diye ama Hafsa kolay hoş bir isim🌺😇