Mucizebebegim Ebrusahin eylül ismi başlı başına güzel zaten sizin içinde özel bi anlamı varmış adıyla yaşasın inşaallah hayırlı olsjn 🌸🌸
Ebrusahin Mucizebebegim ınsallah cinsiyetını gosterırse lutfedıp kuzum benim ona gore hareket edıcem selenıcem severken kızım yada eylulum dıycem ama yok.4 aylıgız hala bilmiyoruz 🙂
Ebrusahin 19231923 arkadasımda 5.5 aylık hamile ona da sımıdye kadar kız dediler ama ayrıntılı da erkek cıktı valla bı kere ve net ogrenmek istiyorum umarım oylede olur ınsallah
19231923 Ebrusahin kız çok istiyordum Allah varya kız diyince çok sevindim Asu adını istiyordum daha bekarken kızım olursa diye ayrıntılı da erkek diyince şok oldum 😂
Busramusti Benimde kızım olucak inşallah hep erkek gibi geliyodu ama bana 🙈😃 bizde çok kararsız kaldık hep hüma diyodum şimdi cinsiyet belli olunca eşim etrafımızda çok var dedi farklı isimlere Aybüke ve Aysima var şuan kafamızda bakalım ne olucak 😊😊
Mucizebebegim likapaa53 amine ismini ilk kızımdada çok düşündüm şimdi ikincisinede düşünüyorum bakalım nasip olacak mı 😍
Heyecanlianne- 19231923 İlk kızıma sünet diye koydum 2 kızımada aynı sebepten . Bir de ona iki isim koymuşken onada aynı koyayım dedim 🥰
19231923 Heyecanlianne- sünnettir doğrudur ama şu an çoğu insan moda olmuş diye koyuyor ve söylerken çok uzun oluyor sevmiyorum o yüzden ben tabi bu benim fikrim ☺️
Ebrusahin 19231923 arkadaşımın adı Asu meyra bende beyenıyorum ama eylul den gecemıyorum ınsallah kız olur tabi hayırlısıyla ama adıyla yasasin olunuz ınsallah bı de biz 6 kardesı 5 kız bı olan ben en kucugum 13. Torunu annemle babamın ki benim ilk hepsinin iki ismi var ama seslenirken hep birini soyluyorlar o yuzden ben tek isim taraftarıyım esımde hoalanmıyo cift isimden ama koyma ihtimalim olsaydı Eylül mina koyardım
Heyecanlianne- 19231923 tabi herkesin niyeti farklı olabilir . Herkes sevmeye bilir . Moda da olsa sünnette olsa sevip hoşuma giden şeyi yaparım 🥰 dediğiniz gibi herkesin fikri kendine 🌸
Reyyhan Mucizebebegim bende 2. Kizima hamileyim ilkininadi zeynep asya 2. Yi asıl yada nisa düşünüyorum simdilik 🥰
Ates2020 Ebrusahin benim kızımın adı Eylül bal bal 🥰🥰 ikinciye hamileyim doktorum kıza benzetti Beren düşünüyorum bakalım