mlk_ttl 61Aysen yok canım ya gelir diye umuyorum bende öle herkesin kine girdim çıktım çünkü 😂 ama sipariş onaylandı diye zaten bildirim geliyor ilk alan haber versin bence bakalım hepimize gelicekmi gerçekten 🥰
gulumse0611 Ebrarsahn benmde bnmde ama kargo takibe baktığımda yok bulunamadı diyor 😂 bakalm allaha emanet gelirlerse ne ala 😬
gulumse0611 91ARIN91ASK bende 13 verdim anca dört tanesi kargoya verildi gelcekler heralde 😂 bitmeyeydi iyiydi belki daha bulurduk birilerini 😬
91ARIN91ASK gulumse0611 birisi 35 paket vermiş benim o kadar insanım yok 13 taneyi zor yaptım inşş gelir hepsi
rabiass gulumse0611 eşim sağolsun eve gelir gelmez bi kişiyi aradı yanındaki insanlardan da yardımcı olmalarını istedi hepsini bı anda halletti gibi birşey 😂 oğlum kismetli
91ARIN91ASK Elmaveannesi kampanya varken kargo yoktu şimdi kargo da ücretli olmuş fiyatı 11.90 çıkmış
gulumse0611 91ARIN91ASK ay bende zorla 13 yaptım tel numarası olunca zor oluyo yoksa epey olurdu bakalm gelenler de iyi 2 ve 3 numara aldım bnde sadece
Mucizem199 gulumse0611 bende cumartesi verdim ama sadece siparişiniz alındı yazıyor 2 tane benimki 😂😂☺️☺️