gulumse0611 91ARIN91ASK ay bende zorla 13 yaptım tel numarası olunca zor oluyo yoksa epey olurdu bakalm gelenler de iyi 2 ve 3 numara aldım bnde sadece
Mucizem199 gulumse0611 bende cumartesi verdim ama sadece siparişiniz alındı yazıyor 2 tane benimki 😂😂☺️☺️
gulumse0611 Mucizem199 bende ilk kendi hesabımdan verdim ama daha kargoya verilmedi sonradan verdiklerim kargoya verildi 🤷🏼♀️
Bs3547 Aysin64 61Aysen bende yaptım ama ekledim Trendyol Cüzdan işe öde seçeceğim çıkmıyor nasıl yapacağım 61Aysen
rabiass Buseyrd kampanya bitti canım cüzdanında 10 TL olsa bile fiyat yüksek oluyo haliyle 2 lira ödemen lazim
rabiass gulumse0611 eşim sağolsun eve gelir gelmez bi kişiyi aradı yanındaki insanlardan da yardımcı olmalarını istedi hepsini bı anda halletti gibi birşey 😂 oğlum kismetli
Sydabskrt 91ARIN91ASK bende karışık aldım camim iyi yapmışsın 13 paket aldım karışık şekilde umarım iyi cikarlar
Sineemm gulumse0611 yola çıktıysa gelir canım şimdi herkes sipariş ettiği için toplu gönderiyorlar dur belki
Blackpink gulumse0611 benimde 4 5 gun surdu gelmesi ama bugun son paketlerim geldi toplam 5 paket aldim
hulya1406 Gezmis 11.99 TL olmuş bez hep öyle miydi o fiyata mı çıkmış?nen nasıl alabilirim cüzdanım uygulamasıyla ?yardımcı olur musunuz?
Sineemm hulya1406 maalesef canım talep fazla olunca fiyatını yukseltmisler 10 tlye aldık biz şimdi ancak cüzdana 2 tldaha yüklersen alabilirsin
Deletedmom95 Sineemm ben yapamıyorum cüzdan bölümümde bakiye sıfır ama bakiye yükle var oda karttan yükleniyor nasıl yapcam anlamadım 🙄
Sydabskrt hulya1406 evet ama ücretli kargo çıkıyor canım o 10 lira kargo ücretini karşılamış gibi olur bebek bezinde kargo ücreti de yoktu 😊
Sineemm hulya1406 bende ilk onu denedim ama olmuyor kargo ücreti alıyor dolayısıyla cüzdanda alamiyorsun