SoniS Günaydın kızlar bende sipariş vermek istiyorum bakiyem de 10tl görünüyor adres vs yazıyorum altta kart bilgileri istiyor ödeme şekli görünmüyor yardımcı olur musunuz , mobilden yapıyorum ondanmi ama sanmıyorum kaç kez denedim hep aynı sayfa
Aysun_Tugra SoniS anasayfaya git sonra tekrar sepeti aç canım o zaman Trendyol cüzdanla öde seçeneği geliyor
Kinalihalime Gezmis ben bilmiyorum nasıl oluyo acaba hangi uygulama indirilmesi gerekiyo sıkıntı olurmu aydinlatirmisin canm biliyosan
Aysenur57 Kinalihalime Trendyol uygulamasını indirip giriş yapıyoruz hesap olarak sonra cüzdanım kısmı var oraya girin çıkın tekrar girdiğinde otomatik 10 TL aticak cüzdana
Aysenur57 Aysenur57 10 TL yüklenince cüzdanına beybi torco bez yaz arama kısmına 10 TL olanı seç kargo bedeva yaziyir zaaten ödeme olarak da Trendyol cüzdanım seçeneğini sec otomatik olucak devamı
Esraizzet Sineemm Çok sağol canım çok teşekkür ederimmm bende deneyim bklm olur insallahh bi sıkıntı olmaz ama demi?
Sineemm Esraizzet bı sıkıntı olursa toptan yandık artık 😃😃 eş dost arkadaş herkese yatırdım onlarda kendi çevrelerine 😃😃😃 ama sanmıyorum olcani tek umitsizligim bu kadar yogunluga bazılarının iptal olup gelmemesi 😃💜
NerminUmut Carolina yok Baska bez olmuyor maalesef baby turcolar 9,99 trendyol cüzdanimdan kazandiginizda 10tl anca onu alabiliyorsunuz. Her numaranin icinde farkli adet bez var. Siparis verirken üstünde yaziyor adet‘i.
Esraizzet Sineemm 😁😁aynen bencede öyle olur mesela bi yapan kaç kez yapmıştır Allah bilir tobe gelmez bezler😂😂😂
Sineemm Esraizzet bı hesaptan numaradan tek sefer alabiliyorsun ama çevre tanıdık akraba eş dost işin içine girince bez üretim fabrikası üretimi kesecek orasi garanti pek ümitli değilim alabilecegimizden 😃😃